Harry Potter Wizards Unite ne zaman çıkacak?

Furkan Güler 25.01.2019 - 14:35
Çıksa da oynasak...

Kitaplarıyla ve filmleriyle büyük bir kitleye hitap eden Harry Potter evreni, oyunlar konusunda maalesef sevenlerine pek istediğini veremiyor. Son olarak Harry Potter Hogwarts Mystery ile mobil platformda oyuncuların karşısına çıkan Harry Potter markasına ait başka bir mobil oyun daha geçtiğimiz sene duyurulmuştu. Pokemon Go'nun yapımcılarından olan Niantic Studios'un yeni oyunu Harry Potter Wizards Unite'ın bu senenin başında çıkması bekleniyordu. Ancak oyundan geçtiğimiz az erteleme haberi gelmişti. Oyunun bu sene içerisinde oyuncuların karşısına çıkartılması bekleniyor.

Harry Potter Wizards Unite oyuncuları heyecanlandırıyor

AR teknolojisiyle oynanabilen Harry Potter Wizards Unite, temelde Pokemon Go'ya oldukça benziyor. Bir büyücü olarak sokaklara çıkıp nesneler toplayabildiğiniz oyunda Pokemon Go'da olduğu gibi bir karakteri geliştirmek yerine kendinizi (oyun dahilinde) geliştireceksiniz. Harry Potter'a ait onlarca öğe bulunduran Harry Potter Wizards Unite, yayınlanan videolarıyla Harry Potter meraklılarını heyecanlandırmıştı.

Eğer oyunu erkenden denemek istiyorsanız, oyunun sosyal medya hesaplarını takip etmenizi öneriyoruz. Çünkü oyunun beta sürecinin yaz aylarında başlayacağı tahmin ediliyor. Bakalım Harry Potter Wizards Unite, oyuncular arasında beklenen etkiyi yaratacak mı?

Oyuna ait yayınlanan videolar;

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 14:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2019 17:07
Hogwarts mystery berbat bir oyun.diamond üzerine kurulu paraya dayalı birşey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2019 21:09
Yayınladıkları fragman tarzı videolar ve aslında çıkacak olan oyunun, uzaktan yakından alakası olmayacağı apaçık belli birşey. Bu kadar abarttıktan sonra, pokemon go benzeri bir oyun çıkarsa ortaya, çok da şaşırtıcı olmaz sanırım. Umarım biraz farklı olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harry Potter Wizards Unite ne zaman çıkacak?
İlginizi Çekebilir