Harry Potter: Quidditch Champions Fragmanı Yayınlandı

Murat Olcan 2.09.2024 - 01:26
Harry Potter: Quidditch Champions yeni fragmanıyla büyücülük dünyasına heyecan katıyor! Kariyer modu ve tanıdık karakterlerle dolu bu oyun yakında çıkıyor.

Warner Bros. Games, Harry Potter: Quidditch Champions için yeni bir fragman yayınladı. Back to Hogwarts 2024 Showcase sırasında gösterilen bu fragman, Quidditch’in hızlı tempolu aksiyonunu ve oyundaki tanıdık yüzleri gözler önüne seriyor. Draco Malfoy’un da aralarında olduğu birçok karakter, büyücülük dünyasının en sevilen sporu Quidditch'te sahalara geri dönüyor.

Quidditch Champions: Büyücülük Dünyasında Kariyer

Harry Potter: Quidditch Champions, Unbroken Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games’in Portkey Games etiketi altında yayınlanan, Harry Potter evreninin ikonik sporunu oyunculara sunan bir oyun. Fragmanda, oyuncuların Quidditch kariyerlerine Weasley Burrow'daki Garden Cup'ta başlayacaklarını, ardından Hogwarts House Quidditch Cup'ta Hogwarts evlerini seçeceklerini görüyoruz. Burada Cedric Diggory ve Draco Malfoy gibi tanıdık karakterlerle karşılaşacaklar. Oyuncular daha sonra Üç Büyücü Okulu Quidditch Kupasında Beauxbatons, Durmstrang veya Hogwarts'ı temsil edecek ve son olarak Quidditch Dünya Kupası'nda nihai mücadeleye katılacaklar.

Harry Potter: Quidditch Champions, yılbaşında Nintendo Switch,PC,PlayStation 4,PlayStation 5,XBox One,Xbox Series X için piyasaya çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2024 07:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Harry Potter: Quidditch Champions Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir