Halo: Combat Evolved Anniversary sürümü PC için çıktı

Ersin Kılıç 4.03.2020 - 10:56
Konsol dünyasından PC semalarına sıçrayan Halo oyunlarına bir yenisi daha eklendi. Halo: Combat Evolved Anniversary, PC için çıktı.

Halo serisi geçtiğimiz aralık ayında Halo: The Master Chief Collection sürümü ile PC oyuncularının karşısına da çıkmıştı. İçerisinde serinin en iyi oyunlarını barındıran bu özel sürüme yapbozun eksik parçalarından biri daha eklendi. Halo: Combat Evolved Anniversary sürümü PC için geçtiğimiz saatlerde çıktı.

Halo: Combat Evolved Anniversary sürümü PC'ye geldi

Daha önce içerisinde Halo: Reach, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 gibi oyunları barındıran Halo: The Master Chief Collection paketini aldıysanız Halo: Combat Evolved Anniversary sürümüne 18.50 TL ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Yani Bu oyunu oynamak için Halo: The Master Chief Collection oyununun Steam sürümüne de sahip olmanız gerekiyor. Eğer komple paket halinde almak istiyorsanız The Master Chief Collection'ın Steam fiyatı an itibari ile 61 TL olarak gözüküyor. Tabi Steam sürümü dışında oyunun Xbox Game Pass sistemine dahil olduğunu da hatırlatalım.

Halo: Combat Evolved Anniversary sürümü hakkında Steam'de yer alan açıklamalar şu şekilde;

Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo: The Master Chief Collection'ın ikinci bölümü olarak bilgisayarlara geliyor. Bilgisayarlar için en iyi hâle getirilmiş olarak, oyun tarihindeki en çok sevilen serilerden birinin 10. yıl dönümünün kutlamasına binaen oluşturulmuş, orijinal Halo harekâtının göz alıcı bir şekilde yenilenmiş sürümünü yeniden yaşayın. Halo olarak bilinen gizemli bir halka dünyaya zorunlu iniş yaptıktan sonra Master Chief, üstün Covenant kuvvetlerine karşı hayatta kalan insanlara yardım etmekle görevlendirilir. Bunu yaparken kendisi ve Cortana, Halo'nun karanlık sırrını açığa çıkarır ve galaksideki tüm yaşamı korumak için savaşır.

- Bilgisayar Seçenekleri/İyileştirmeleri: Halo: Combat Evolved Anniversary şimdi bilgisayarlar için en iyi hâle getirildi. Ayrıca 60+ FPS'de ve 4k UHD olarak her zamankinden daha iyi görünüyor.* Diğer olağan bilgisayar seçenekleri olarak özelleştirilebilir fare ve klavye desteği, ultra geniş ekran desteği, FOV özelleştirmesi ve daha fazlası bulunuyor.

Halo: Combat Evolved Anniversary sürümü PC için çıktı

- Harekât: Halo efsanesinin ikinci bölümünü tecrübe edin ve 10 unutulmaz görev boyunca Master Chief olarak savaşıp ilerleyin.

- Anniversary Özellikleri: Anniversary sürümdeki yenilenmiş grafikler ile orijinal Halo: Combat Evolved harekâtındaki grafikler arasında geçiş yapın.

- Çok Oyunculu: Halo: Combat Evolved Anniversary'deki güncellenmiş bir ilerleme sistemi ve 19'dan fazla unutulmaz harita sunan simgesel çok oyunculu ile Halo macerasına devam edin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Halo: Combat Evolved Anniversary sürümü PC için çıktı
İlginizi Çekebilir