Grand Theft Auto IV, Steam'de sudan ucuz

Murat Halilbeyoğlu 18.04.2011 - 10:33
Ancak cidden sudan ucuz
Steam'deki hafta sonu veya ara ara yapılan özel indirimlerden hepimiz haberdarızdır üstelik bu indirimler ciddi anlamda indirimler olduğunu da biliyoruz. 3 dolara 5 dolara hatta 1 dolara dahi satışlara şahit olduk.

İşte bunlardan bir tanesi de dün akşam saat 7-8 civarında başlayan GTA indirimi. Zaten bildiğiniz gibi bu hafta sonu Steam'de GTA paket indirimi mevcuttu ancak bu paket içerisinde sadece klasikler bulunuyordu. Fakat şimdi ise serinin son ve boyut olarak en büyük oyunu olan GTA IV ve onun ek paketi Episodes from Liberty City de bu indirimlerden nasibini aldı. Hem de nasıl aldı.

Grand Theft Auto IV, Steam'de sudan ucuz
Grand Theft Auto IV bugün için Steam'de sadece 4.99 dolara, ek paketi olan Episodes From Liberty City ise 7.50 dolar. Ola ki ikisi de elinizde mevcut değilse o zaman sizin için hazırlanan bundle ise sadece 9.99 dolar. Dolayısı ile eğer elinizde bu iki oyundan herhangi birisi veya her ikisi de yoksa o zaman tam zamanıdır diyoruz. Şu anda korsanından daha ucuz durumda olan bu oyunu alıp bir an önce multiplayer modunu denemeniz gerekli.
Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Grand Theft Auto IV, Steam'de sudan ucuz
İlginizi Çekebilir