GOG'da Bedava Oyunu Kaçırmayın

Tunay Şahin 3.07.2024 - 16:40
GOG'da The First Templar - Special Edition ücretsiz oldu. Tapınak Şövalyeleri'nin gizemini çözün ve Kutsal Kase'nin sırrını keşfedin.

GOG, 12 Mayıs 2011 tarihinde çıkan The First Templar - Special Edition'ı ücretsiz olarak sunuyor. Bu oyun, iki ana karakterin hikayesini takip ediyor: Bir Fransız Tapınak Şövalyesi ve sapkın ilan edilen asil bir kadın.

GOG'da The First Templar - Special Edition Bedava Oldu

The First Templar, oyunculara Tapınak Şövalyeleri Düzeni'nin gizemlerini ortaya çıkarma, büyük bir komploya dahil olma ve Kutsal Kase'nin sırrını keşfetme fırsatı sunar. Oyuncular, Sacracen, Fransa Kralı IV. Philip ve Engizisyon gibi güçlü düşmanlarla her köşede karşılaşırlar. Oyun, hem tek oyunculu hem de co-op modları içerir. Tek başına oynarken, oyuncu iki karakter arasında geçiş yapabilir ve ikinci kahramanı oyunun yapay zekasına bırakabilir. İstediğiniz zaman ikinci bir oyuncu, yapay zeka kontrolündeki kahramanın kontrolünü alarak oyuna katılabilir.

GOG'da The First Templar - Special Edition Bedava Oldu

Oyunu GOG kütüphanenize eklemek için tıklayın. (GOG üyeliği gerekmektedir)

Özellikler

  • Geniş Tarihsel Oyun Dünyası: 13. yüzyıla geri dönün, Avrupa kültürünün çöküşün eşiğinde olduğu bir dönemi keşfedin. Oyuncuların keşfetmesi için Avrupa'nın dört bir yanından 20 tarihi yer yeniden yaratılmıştır.
  • Tek Oyuncu - Birden Fazla Rol: Oynanabilir karakterler arasında anında geçiş yaparak iş için en iyi yeteneklere odaklanın. Arkadaşınızın yardım etmesine olanak tanıyan drop-in/drop-out co-op oynanış sunar.
  • Hızlı Tempolu Aksiyon: Zorlu düşman dalgalarına karşı öfke dolu komboları açın.
  • RPG Esinli Karakter Gelişimi: Her karakterin benzersiz yetenekleri ve yetenek ağaçları vardır, oyuncular bunları oyun dünyasını keşfettikçe geliştirebilirler.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.07.2024 03:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
GOG'da Bedava Oyunu Kaçırmayın
İlginizi Çekebilir