Prime Video’nun The Boys evreninde geçen genç süper kahraman dizisi GEN V, ikinci sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanıyor. San Diego Comic-Con 2025’te yayınlanan yeni fragman, hem eski karakterlerin dönüşünü hem de yeni tehditlerin ortaya çıkışını gözler önüne seriyor. Dizi, yalnızca Godolkin Üniversitesi’ndeki savaşın değil, Supes ve insanlık arasındaki çatışmanın da giderek büyüdüğünü gösteriyor.
Fragmanda, Jaz Sinclair’in canlandırdığı Marie Moreau’nun Supe Dogknott ile sert bir çatışmaya girdiği sahneler dikkat çekiyor. Ancak bu sahnede sürpriz bir yardım eli uzanıyor: Erin Moriarty’nin canlandırdığı Starlight karakteri sezona dâhil oluyor. Bu da GEN V’nin ikinci sezonunda The Boys dizisinden tanıdık yüzlerin daha fazla yer alacağının habercisi.
Sophomore year is gonna be LIT. Official trailer for Season 2 is here, and fall semester begins September 17. pic.twitter.com/cQk6zTDhSI
— GEN V (@genv) July 25, 2025
Dizinin yaratıcısı Eric Kripke, kısa süre önce hayatını kaybeden Chance Perdomo’nun (Andre Anderson) yerine yeni bir oyuncunun getirilmeyeceğini ve senaryonun onun anısını onurlandıracak şekilde yeniden kurgulandığını açıkladı. Yapım ekibi, Perdomo’nun mirasını yaşatmak adına sezon boyunca özel bir saygı duruşu sunmayı planlıyor.
Yeni sezonda, Godolkin Üniversitesi’ne geri dönen Marie, Jordan ve Emma; hem kampüs içinde hem de dışında büyüyen bir savaşın ortasında kalıyor. Yeni dekan Dean Cipher (Hamish Linklater), öğrencilere şimdiye kadarki en büyük gücü vaat eden tehlikeli bir müfredat sunarken, öğrenciler üniversitenin kuruluşuna dayanan karanlık bir programın izlerine ulaşıyor. Marie’nin bu planın merkezinde yer alması ise hikâyeye derinlik kazandırıyor.
İkinci sezon oyuncu kadrosunda Lizze Broadway, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann ve Sean Patrick Thomas gibi isimler yer alıyor. Fragman, tansiyonun yüksek olduğu, karanlık bir sezonun bizi beklediğini net bir şekilde ortaya koyuyor. GEN V sezon 2, Godolkin kampüsüne yalnızca ders değil, kaos da getiriyor.