Geçit Dizisi, AC: Origins içerikleri ve oyunlardaki yaş sınırını konuştuk

Ersin Kılıç 11.10.2017 - 17:58
Yeni programımızda 11 Ekim'in haberlerini değerlendiriyoruz.

Merlin'in Kazanı ekibi olarak artık günlük haberleri değerlendireceğimiz yeni bir program ile karşınızda olacağız. Facebook üzerinden hafta içi her gün 17:30'da canlı olarak yayınlanacak olan programın tekrarı ise canlı yayın sonrasında burada olacak. Ayrıca bu programda günlük haberlerin yanı sıra bazı özel bölümler de olacak. Bu bölümlerde oyun, dizi ya da sinema dünyasından özel bir konu seçerek bu konu üzerine odaklanacağız. 

Pazartesi günü başladığımız bu programın bugün yayınlanan bölümünde ise 11 Ekim 2017'de öne çıkan haberleri konuştuk. Bugün ki programın ilk haberi ise Geçit dizisi oldu. Fantastik ve bilim kurgu temasına sahip olan dizi, özellikle görsel efektleri ile sosyal medya üzerinde de oldukça konuşuldu. Bu dizi ve ülkemizdeki dizi sektörüne ufaktan değindiğimiz programda ayrıca Assassin's Creed: Origins'i ve oyuna gelecek olan özel içerikleri de değerlendirdik.

Günün son konusu ise oyunlardaki yaş sınırı oldu. Çin'de düzenlenen For Honor turnuvasını 15 yaşındaki oyuncunun kazanması üzerinden yorumladığımız bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce yaş sınırına oyuncular uyuyor mu? Programın 11 Ekim'de yayınlanan bu bölümüne aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 12.10.2017 07:36
Yılın çöpü geliyor sıkı durun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Geçit Dizisi, AC: Origins içerikleri ve oyunlardaki yaş sınırını konuştuk
İlginizi Çekebilir