1/2

Gamescom'da Logitech ile oyuncu ekipmanlarının geleceğini konuştuk!

Merlinin Kazanı 18.08.2015 - 16:28
Logitech EMEA baskanı Andreas Schicker röportajı
Gamescom'da Logitech standındaydık ve Logitech EMEA baskanı Andreas Schicker ile oyuncu ekipmanları, Türk oyuncuların tercihleri ve bu ekipmanların geleceği hakkında oldukça hoş bir sohbet gerçekleştirdik.

Gamescom'da Logitech ile oyuncu ekipmanlarının geleceğini konuştuk!
Merlin: Şu sıralar Türkiye'de ismi konulmamış büyük bir ekonomik kriz var. Her geçen gün işsizlik artıyor ve durum iyi değil. Bu kriz ortamı sizin satışlarınızı etkiledi mi? Ne gibi önlemler aldınız?

Schicker:  Şimdilik herhangi bir etkisini göremedik. Evet, bir kriz var ve ileride etkisini gösterebilir ama şu an için bu konuda bir şeyler söylememiz imkansız. Şimdilik işler planlar dahilinde gidiyor.

Merlin: Logitech ürünleri için her zaman yenilikçi fikirlerle geliyor. Uzun geliştirme süreçleri de cabası. Ben "Neden?" diye sormak istiyorum. Neden Logitech ürünlerini geliştirmek için bu kadar çok zaman ve para harcıyor?

Schicker:
Logitech'in geçmişine göz attığımızda her zaman teknolojiye ve yenilikçi fikirlere liderlik ettiğini görünüyoruz. Şimdi de geleceği tasarlıyoruz. Markette bu yenikçi fikirlerimiz ve büyük ürünlerimizle var olmak istiyoruz.

Merlin:
Logitech'ten bir VR cihazı veya başka yepyeni bir cihaz görecek miyiz? Biz Türkiye'de genel olarak Logitech'ten klavyeler, fareler ve kulaklık setleri görüyoruz. Diğer cihazları da yakın zamanda görebilecek miyiz?

Schicker:
Size bulunduğum konum itibariyle sadece oyun ekipmanlarından bahsedebilirim ve oyunla ilgili cihazlar zaten Türkiye marketinde satışa sunuluyor. Ve elbette yeni cihazlar göreceksiniz. Çünkü Türkiye bizim için önemli bir market. Zaten bu yüzden orada güçlü bir takımımız var ve harıl harıl çalışıyorlar.

Merlin:
Türkiye'de son  zamanlarda ekipman pazarında büyük bir rekabet var. Birçok marka artık Türkiye pazarında. Bu rekabet işinizi nasıl etkiliyor?