CNR Expo'da düzenlenen Games Week 2018 fuarını dolaştık

Ersin Kılıç 8.06.2018 - 10:03
CNR Expo'da düzenlenen fuarı gezdik

Ülkemizde oyun fuarları sayısında oldukça önemli bir artış yaşandı. Farklı şehirlerde örneklerini de görsek de bu fuarların çoğu tabi ki İstanbul'da gerçekleşiyor. işte bu fuarlardan biri olan Games Week fuarının 2018 ayağı da geçtiğimiz günlerde kapılarını ziyaretçilerine açtı. Peki bu fuarda neler var, neler yok?

Games Week 2018 oyun fuarında neler var?

Merlin'in Kazanı olarak Yeşilköy'de yer alan CNR Expo'da gerçekleşen Games Week 2018 fuarına gittik. Özellikle Anadolu yakasından gidenler için uzun bir yolculuğa sebep olan fuarın ilk gününde oradaydık ve fuar alanını dolaşma şansına sahip olduk. Öncelikle ilk gün olduğu için bazı standlar tam olarak açılmamıştı. Fuar alanında dikkat çeken en önemli stand ise şüphesiz MSI'ın standı oldu. Onun dışında bir adet turnuva alanı da bulunuyor.

Genel itibari ile baktığımızda ise maalesef fuardan tam olarak beklediğimiz içeriği göremedik. Bu durum belki de fuarın ilk günü olmasından da kaynaklanıyor olabilir. Muhtemelen haftasonu çok daha kalabalık olacaktır diye düşünüyorum. Games Week fuarının 6 - 10 Haziran tarihleri arasında açık olacağını da hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Games Week 2018 oyun fuarında neler var?
İlginizi Çekebilir