GamerKraft, Türkiye yayınına başlıyor

Merlinin Kazanı 19.01.2011 - 14:26
Ücretsiz Oyun Platformu GamerKraft, Türk Oyun Severlerle Buluşmaya Hazırlanıyor.
Uluslararası çevrimiçi eğlence servisleri yayıncısı, Game Bridger Entertainment, bugün ücretsiz oyun platformu GamerKraft'ın Türkiye'ye özel "GamerKraft Türkiye" portalının açılışını yapıyor.

GamerKraft, bilgisayar oyunlarının fantastik dünyalarında heyecan dolu yeni maceralara yelken açabileceğiniz bir evrensel oyun platformudur. Ücretsiz oyunlar indirip oynayabilir, yeni arkadaşlarla tanışabilir ve birlikte yarışmalara katılıp ödüller kazanabilirsiniz. Üstelik tüm bunlar için gerekli olacak GamerKraft hesabınızı hiçbir ücret ödemeden kolayca oluşturabilirsiniz.

GamerKraft, Türkiye yayınına başlıyor
GamerKraft Türkiye, merakla beklenen MMORPG Priston Tale 2: The Second Enigma oyununun Türkçe sürümünü 28 Ocak Cuma günü Türk oyun severlere sunmaya hazırlanıyor.  Ayrıca önümüzdeki aylarda, popüler parkur yarışı FreeJack, GamerKraft Türkiye üyelerinin beğenisine sunulacak. Türk oyun severlerin eksiksiz bir deneyim yaşamaları için GamerKraft oyunlarının tümü Türkçe olarak Türkiye'de konuşlu yüksek performanslı sunuculardan yapılacak ve Türkçe konuşan deneyimli kadrolar tarafından desteklenecektir.

Her iki oyun hakkında detaylı bilgi https://pt2.gamerkraft.com.tr ve https://freejack.gamerkraft.com.tr adreslerinden alınabilir. Oyuncular ücretsiz GamerKraft hesapları oluşturmak ve GamerKraft forumlarında tartışmalara katılmak için https://www.gamerkraft.com.tr adresinden GamerKraft Türkiye portalını ziyaret edebilirler.

Priston Tale 2: The Secon Enigma, Windows platformu için ücretsiz bir MMORPG oyundur. Oyuncular, uçsuz bucaksız ve harikulade Priston kıtasının Şeytani tanrısı Miranda'nın zulmüne son verebilecek tek gücü elde etmek için yarışmaktadırlar: The Second Enigma. Priston Tale 2, oyunculara üç farklı ırk ve onlarca sınıftan karakterler, binlerce görev, rekabetçi PvP  yapısı, yeni eşya ve beceriler ve kapsamlı birlik ve parti desteği ile ile benzersiz bir RPG deneyimi sunar.  Tüm bunlara ek olarak, Unreal Motoru sayesinde gözalıcı grafikleri ile Priston Tale 2: The Second Enigma oyunu ilgiyle izlenen yapımcı YD Online'ın imzasını taşımaktadır. Priston Tale 2: The Second Enigma, GamerKraft'ın ücretsiz oyunlarından biridir.

GamerKraft, Türkiye yayınına başlıyor
Priston Tale 2: The Second Enigma ücretsiz indirilip oynanabilir. https://pt2.gamerkraft.com.tr adresinden  Priston Tale 2'nin resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

GamerKraft portalının tüm ücretsiz oyunları ve sosyal platformu için https://www.gamerkraft.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 10:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
GamerKraft, Türkiye yayınına başlıyor
İlginizi Çekebilir