Gambit filmi birkez daha ertelendi!

Ersin Kılıç 8.08.2016 - 11:02
Kara haber yapımcıdan geldi
X-Men dünyasının en önemli ve farklı karakterlerinden biri olan Gambit'in filmi için uzun süredir bir çalışma mevcut. Buna rağmen film için hala ilk adım atılmış değil. Son olarak çekimleri için biraz daha zaman gerektiği belirtilen Gambit filminin bir kez daha ertelendiği açıklandı.

Chaning Tatum'u Gambit rolü ile izleyeceğimiz filmin bu erteleme haberi bizzat yapımcısı tarafından geldi. Filmin yapımcılarından biri olan Simon Kinberg, Slash film ile yaptığı söyleşide Gambit'in tıpkı Deadpool gibi farklı ve eşsiz bir tona sahip olduğunu dile getirmiş. "Deadpool sanki hiç yoktan patlamış gibi hissettirdi ama filmin aslında 10 yıllık bir geçmişi var. Sanırım bu patlama o 10 yılı onurlandırdı." sözlerini dile getiren Kinberg, Gambit filmi için umarım 10 yıl beklemeyiz sözlerini de eklemiş.

Yapılan bu erteleme sonrası filmin çekimlerinin en iyi ihtimal ile 2017 yazında başlayacağı da gelen haberler arasında. Yani Gambit filmi için en iyi ihtimal ile 2018 - 2019'u beklememiz gerekiyor.

Gambit filmi birkez daha ertelendi!
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 07:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2016 02:42
Inhumans çöp ve X-Men'in yerini tutamaz. Wolverine yeter X-Men'de ama X-Men de Fox'un elinde çöp değerine düştü. Bu iş böyle olmaz vazge. Fox sat haklarını geri Marvel'a yapamıyorsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2016 12:05
marvel artık x meni bitiriyor,hakları foxda olduğu için,çizgi romanlarında bile değer kaybediyor,ellerinde inhumans gibi bir hazine var tamamen onun üstüne oynamayı planlıyorlar,önümüzdeki yıllarda bolca inhumans filmleri görmeye hazır olun,foxun yaptığı dandik xmen filmlerine elveda
Kalan Karakter: 300 Gönder
Gambit filmi birkez daha ertelendi!
İlginizi Çekebilir