Funko Pop, Yeni Deadpool ve Wolverine Karakterlerini Ortaya Çıkardı

Tunay Şahin 14.06.2024 - 23:42
Deadpool ve Wolverine Funko Pop serisi, yeni karakterleri ve varyantları tanıttı. Funko Pop! figürleri, Deadpool'un çoklu evrendeki versiyonlarına dair ipuçları veriyor.

Deadpool & Wolverine'in vizyona girmesine kısa bir süre kala, filmle ilgili yeni bilgiler sunan ve ek karakterleri tanıtan yeni bir MCU Faz 5 ürünleri dalgası raflardaki yerini aldı. Marvel Stüdyoları, Ryan Reynolds'ın canlandırdığı Wade Wilson'ın Deadpool & Wolverine ile MCU'ya katılmasıyla büyük bir heyecan yarattı. Hayranlar, filmin kadrosunda hala birçok sürpriz beklerken, yeni çıkan MCU ürünleri, Deadpool karakterinin birkaç yeni varyantını ilk kez gözler önüne seriyor.

Funko Pop! Serisinde Yeni Deadpool ve Wolverine Varyantları

Sızdırılan Deadpool & Wolverine Funko POP'larının ambalajları sayesinde, filmde birkaç yeni varyantın yer alacağı doğrulandı. En son Funko Pop serisi (FunkoInfo aracılığıyla), Deadpool & Wolverine için Babypool, Kidpool ve Headpool dahil olmak üzere üç yeni Deadpool varyantını ortaya çıkarıyor. Bu ürün versiyonu, maskeli Wolverine ve Babypool ile birlikte paketlenmiş olarak geliyor ve kutunun arkasında Kidpool, Headpool ve Dogpool POP'larına ilk bakışı sunuyor. Resimlerde Babypool Wolverine ile birlikte görülüyor. Funko Pop! serisi ayrıca ana Deadpool figürüyle eşleştirilmiş, daha önce onaylanmış Deadpool varyantı Dogpool'u da içeriyor.

Deadpool ve Wolverine'de birkaç yeni varyantın ortaya çıkacağını bilsek de, bu yeni ambalaj Wade Wilson'ın daha da fazla alternatif evren versiyonunun yolda olduğuna işaret ediyor. Her ne kadar Ladypool kayıp olsa da, son teaser Wanda Wilson'ın filmin üçüncü bölümünde bir noktada ortaya çıkacağını doğruladı, ancak rolü için oyuncu seçimi hala gizleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2024 08:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2024 02:27
Çok pahalı ve bir o kadar gereksiz, anime figürleri daha güzel bence.
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2024 14:33
Anime figürleri neey?? :D
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2024 07:56
Anime figürü çok gerekli aynen.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Funko Pop, Yeni Deadpool ve Wolverine Karakterlerini Ortaya Çıkardı
İlginizi Çekebilir