Fortnite Season 4'ten yeni bilgiler geldi

Taylan Bal 23.08.2023 - 11:27
Fortnite Chapter 4 Season 3'ün sonunun yaklaştığını fark eden oyuncular, hala Sezon 4'te nelerle karşılaşacaklarını bilmiyorlardı.

Fortnite Season 4'ün teması hakkında son zamanlarda birçok spekülasyon yapıldı ve Epic Games sonunda hayranların merakını gidermek için bazı bilgileri paylaşmaya karar verdi. Fortnite Chapter 4 Season 3 Haziran ayının başlarında başladığında oyuncular heyecanlıydı ancak ne bekleyeceklerini de net bir şekilde biliyorlardı. Çünkü sezon yenilenme güncellemesine kadar geçen haftalarda birçok sızıntı ortaya çıkmıştı.

Fortnite Season 4 için Zaman geçtikçe merak artıyor

Zaman geçtikçe, Chapter 4 Season 3'ün sonunun yaklaştığını fark eden oyuncular, hala Sezon 4'te nelerle karşılaşacaklarını bilmiyorlardı. Yaklaşan sezon için neredeyse hiç sızıntı olmadı ve en güvenilir bilgiler, The Apparatus bölgesinin son sezon güncellemesinden sonra yaşadığı değişikliklerden geldi. Bir makine, The Apparatus bölgesinde belirdi ve pembe bir ışın göndererek Fortnite gökyüzünü aydınlattı. Hayranlar kısa süre sonra bunun sorumlusunun Doktor Slone olduğunu öğrendi çünkü yıldızları rehberlik için analiz etmek istiyordu.

20 Ağustos'ta resmi Fortnite Twitter hesabı nihayet yaklaşan sezon hakkında bazı yeni bilgiler verdi ve görünüşe göre tema büyük ölçüde soygunlar üzerine olacak. Ancak paylaşılan görselde göründüğü gibi, tutulma olayı hala önemli bir rol oynayabilir.

Gizemli silahlar ortaya çıktı

Oyuncular hızla görseli analiz etti ve dikkate değer her detayı bulmaya çalıştı. En çok dikkat çeken nokta bir kasa içinde kilitli duran Drum Gun oldu. Kasanın içinde üç küçük bölmeye yer verilmiş gibi görünüyor. Ayrıca Drum Gun'ın bir bölmede olması durumunda, diğer bölmelerde de nadir silahlar olabilir. Bu silahlar kilitli tutuluyorsa nadir olmalı. Bu yüzden oyuna muhteşem silahlar eklenmesini bekleyebiliriz.

Bazı hayranlar bu temanın nereden geldiğini düşünseler de, birçok kişi bunu bekliyordu. Fortnite resmi Twitter hesabı yeşil sarmaşık temasının yerine kırmızı lazerlerle çevrili bir logo ve başlıkla yenilendi. Önümüzdeki günlerde daha fazla ipucu kesinlikle yayımlanacak ve yakında oyuncular Chapter 4 Season 4 hakkında her şeyi bilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 09:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite Season 4'ten yeni bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir