Fenerbahçe ve Dark Passage liderlik koltuğunu paylaştı

Ersin Kılıç 10.02.2020 - 16:04
Espor Sahnesi’nde oynanan maçlarda, 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage takımları zirve ortaklığını paylaşırken, gözler haftanın derbi heyecanına çevrildi.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi heyecanı ikinci haftasında tüm hızıyla devam etti. Riot Games Espor Sahnesi’nde oynanan maçlarda, 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage takımları zirve ortaklığını paylaşırken, ligde gözler şimdiden önümüzdeki haftanın derbi heyecanına çevrildi.

Fenerbahçe ve Dark Passage liderlik koltuğunu paylaştı

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi ikinci haftası, ligin iddialı takımlarının zirve mücadelesine sahne oldu. 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage, bu haftaki maçlarını galibiyetle tamamlayarak zirvedeki yerlerini korudular.1907 Fenerbahçe Epor, ligin favori takımlarından Papara SuperMassive’i net bir şekilde mağlup ederken, Koreli Üst Koridor oyuncusu Hirit, maçın en değerli oyuncusu seçildi. Zirvenin diğer ortağı Dark Passage ise ligin ikinci haftasında GALAKTICOS’u mağlup etmeyi başardı. Tecrübeli takım böylece 2016 Yaz Mevsimi’nden sonra en iyi lig başlangıcını yapmış oldu. GALAKTICOS galibiyetinde takımın en değerli oyuncusu Juuzou olarak belirlendi.

Fenerbahçe ve Dark Passage liderlik koltuğunu paylaştı

Haftanın şaşırtan sürprizleri

İlk haftayı GALAKTICOS yenilgisiyle kapatan Beşiktaş, ligin ikinci haftasında Papara SuperMassive ve Team Aurora karşısında aldığı galibiyetler ile puan tablosunda üst sıralara çıktı. En zorlu maçlarda başarılı istatistikler sergileyen, ligin favori takımlardan sayılan Team Aurora ise ikinci haftanın son gününde Beşiktaş karşısında mağlubiyetle ayrılarak iddiasını sürdüremedi.

Yeşil sahalardaki derbi ateşi vadiye iniyor

Ligde 3. hafta karşılaşmaları 15 ve 16 Şubat tarihlerinde oynanacak. 16 Şubat tarihinde yeşil sahalardan alışık olduğumuz iki takım, Fenerbahçe ve Beşiktaş Sihirdar Vadisi’nde karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’da başlayacak maçta Vadi’nin Boğaları ve Karakartallar galibiyet için mücadele edecek.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fenerbahçe ve Dark Passage liderlik koltuğunu paylaştı
İlginizi Çekebilir