Fatal Fury: City of the Wolves Çıkış Tarihi

Basın Bülteni 20.08.2024 - 22:41
Geliştirici SNK,Fatal Fury: City of the Wolves'un 24 Nisan 2025 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Temel oyun ve Season Pass 1'i içeren bir “Secial Edition” da 59,99 $ / 59,99 € karşılığında satışa sunulacak. Oyunu ön sipariş eden kullanıcılar, klasik Fatal Fury görünümüne dayanan bir Terry Bogard kostümünün yanı sıra 21 Nisan 2025'ten itibaren üç günlük erken erişim kazanacak.

Fatal Fury: City of the Wolves Çıkış Tarihi Açıklandı

Fatal Fury: City of the Wolves, başlangıçta 17 oynanabilir karakter ile tanıdık yüzler ve yeni kanlardan oluşan çeşitli bir kadroyu bir araya getiriyor. Terry Bogard ve Rock Howard gibi ikonik dövüşçüler, bilim dehası Preecha ve sokak suikastçısı Vox Reaper gibi yeni rakiplerle birlikte sahneye geri dönüyor. Season Pass 1'e beş indirilebilir içerik dövüşçüsü daha eklenecek.

SNK en son dövüşçüsü Mai Sharinui'yi açıkladı, dünyaca ünlü ninja artık yeni bir görünüme sahip.

Mai, Shiranui-tarzı ninjutsu'nun halefidir. Sadık keşiş Sokaku Mochizuki'den gelen önemli bir ihbarın ardından, bu modern zaman kunoichi'si Güney Kasabası'na bir amaç uğruna ilerliyor; yoğun alevi ve sürekli geliştirdiği teknikleri oradaki karanlığı aydınlatıyor.

Oyun Özellikleri ve Modları

City of the Wolves, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için büyüleyici ve ödüllendirici bir deneyim için yenilikçi yeni mekanikleri tanıdık özelliklerle harmanlıyor.

REV Sistemi + Geri Dönen Sistemler - REV Sanatları ve REV Darbeleri gibi güçlü saldırı hareketleri sunan yepyeni REV Sistemini serbest bırakın, REV Metre aşırı ısınana kadar heyecanı maksimuma çıkarın. Kombinasyon Saldırıları, Sadece Savunma ve S.P.G. gibi klasik sistemler, günümüz savaşları için yeniden tasarlanarak geri dönüyor.

Ustalar ve Yeni Başlayanlar için Kontroller - Arcade Stili hassasiyet ve teknik sunarken, Akıllı Stil basit girişlerle kolay, gösterişli kombolara olanak tanır. Hem yeni başlayanlar hem de tecrübeli profesyoneller tercih ettikleri kontrol şemasıyla kendilerini güçlü hissedebilirler.

Kaderlerin İç İçe Geçtiği Bir Hikaye - Dövüşçülerin Geese Howard'ın mirası için çarpıştığı Arcade Modunda South Town'ın derinliklerine dalın. Güçlü duygular ve geçmişteki rekabetler tarafından yönlendirilen dövüşçüler, uzun zamandır beklenen bir hesaplaşmaya doğru yarışıyor. Geleceğe doğru dalın ve South Town'ın anlatı doruk noktasında destansı destanın gerçeğini ortaya çıkarın!

Episodes  ofSouth Town RPG Macera - “Episodes of South Town” (EOST) ile tanışın - meydan okuyanların benzersiz koşullar altında düşmanlarla savaştığı, yol boyunca XP kazandığı ve beceriler geliştirdiği bir solo RPG. Seviyenizi yükseltin ve South Town'da tacın peşine düşerek eşi benzeri olmayan bir efsane yaratın.

Geri Alma, Çapraz Platform ve Daha Fazla Çevrimiçi Özellik - Fatal Fury: City of the Wolves' u entegre geri alma net kodu ve çapraz platform işlevselliği ile deneyimleyin, tüm sistemlerdeki oyuncularla kusursuz eşleşmeler sunun. Dereceli, Sıradan ve Oda Maçları arasından seçim yapın ve AI teknolojisinin başkalarına ve hatta kendilerine meydan okumak için oyuncuların stillerinden klonlar oluşturmasını izleyin!

Sınır Tanımayan Özelleştirme - Kıyafet ve teçhizat renklerinin yanı sıra tamamı South Town'ın Bölümlerinde açılan farklı desenler ve daha fazlasıyla herhangi bir dövüşçünün görünümünü ayarlayın! Oyuncular ayrıca bir başka South Town klasiği olan The Art of Fighting'den ek müzikler de dahil olmak üzere FATAL FURY serisindeki ikonik parçalardan oluşan geniş bir kataloğa eşlik edebilir. Belirli modlar için arka plan müziğini özelleştirmek üzere kişiselleştirilmiş çalma listeleri oluşturun ve müzikle coşun!

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 12.09.2024 14:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2024 00:26
Oyun güzel olsa da Grafikler çok itici geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2024 13:07
samurai showdown ın grafikleri ce stili bile daha güzeldi. ama SNK dövüş oyunu bu her türlü oynanır her türlü iyide olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2024 21:09
SNK'nin bu görsellik konusumda bir firmadan yardım alması lazım bence. Onun yanında hoşuma gitti. Ayrıca oyun Steam'de 45 dolar.??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2024 19:09
Street Fighter4 ün grafikleriyle çıkması haricinde güzel gözüküyor. En büyük eksisi bu maalesef.
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2024 21:07
Keşke SNK bu konuda kendini geliştirebilse.??
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2024 19:56
Grafikler hayal kırıklığı:(
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2024 20:25
Ah maalesef.?? SNK'nin bu görsellik anlamında bir firmayla anlaşması gerekiyor. Umarım bu görselliği en yakın zamanda halledebilirler. Ama ben yinede oynayacağım bu oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fatal Fury: City of the Wolves Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir