Fairy Tail'in rol yapma oyunundan oynanış videosu geldi

Furkan Güler 8.11.2019 - 10:31
Farklı bir anime oyunuyla karşı karşıyayız.

Dünya genelinde milyonlarca seveni bulunan Fairy Tail mangası ve animesinin temel alındığı oyundan ilk oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosuna baktığımızda oyunun, diğer anime temelli oyunlardan oldukça farklı olacağını söyleyebiliriz. Klasik bir dövüş oyunu yapmak yerine kompleks bir rol yapma oyunu geliştirmeyi seçen Gust Studio, oyuncuları Fairy Tail'in büyülü dünyasına bırakacak. Tennoshima'dan sonra başlayan hikayede 10 tane oynanabilir karakter olacağı söylendi. Natsu, Erza, Grey, Lucy, Wendy karakteriyle başlayan oyunun ana hikayesinin 30-40 saat arasında sürdüğü açıklandı. Oyunu tamamen bitirmek isteyen oyuncular ise 60-80 saat arasında bir süreyi gözden çıkartmak zorunda kalacak.

Fairy Tail'in rol yapma oyunundan oynanış videosu geldi

Sıra tabanlı partili oynanış tarzıyla Persona ve diğer JRPG oyunlarına oldukça benzeyen oyunun arayüzü de rakip JRPG yapımlarına benziyor. Climax sahnelerin bulunduğu Fairy Tail'de, seride karşılaştığımız ikonik büyü sahneleri de bulunacak.  Ayrıca oyunun geçtiği Magnolia şehrinde gezme imkanının olacağını söyleyen geliştiriciler, şimdiye kadar yapılmış en iyi Fairy Tail oyununu ortaya koymak istediklerini belirtti. Grafiksel açıdan pek üst düzey olmayan oyun, bakalım oyuncuları memnun edecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.11.2019 03:10
bu ne saçma bir oynanış videosudur. Erza ve natsunun hep aynı yeteneklerini göstermişler. :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2019 23:50
PS2 zamanından kalma rezil animasyonlar, odun gibi mimikler, rezil gizlilik sistemi... Böyle bir oyuna en fazla 10 saat dayanılır hele ki böyle bir dövüş sistemiyle.
Naruto Storm oyunları gibi olsaydı keşke onların sistemi bayaa iyiydi, yok illa turn based olacaksa Persona 5 deki gibi seri olaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fairy Tail'in rol yapma oyunundan oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir