Eski Nesil Konsollara Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Tarihi

Tunay Şahin 6.08.2024 - 20:18
Star Wars Jedi: Survivor, PS4 ve Xbox One için 17 Eylül'de çıkıyor. Yeni fragman, optimizasyonlar ve oyun hakkında detaylı bilgi edinin.

Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Survivor'ın PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerinin 17 Eylül'de 49,99 dolardan satışa sunulacağını duyurdu. Dijital ön siparişler şu anda mevcut.

Star Wars Jedi: Survivor Eski Nesil Konsollar İçin Çıkış Tarihi

Star Wars Jedi: Survivor, ilk olarak 28 Nisan 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam, Epic Games Store ve EA App üzerinden piyasaya sürüldü. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri, bu konsolların donanım yeteneklerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlayan çeşitli optimizasyonlar içerecek.

Eski Nesil Konsollara Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Tarihi

Star Wars Jedi: Survivor'ın PC sürümü de önümüzdeki haftalarda oyunun teknik performansı, kontrolleri ve çeşitli yaşam kalitesi iyileştirmeleri getiren bir güncelleme alacak.

Oyuna Genel Bakış

Electronic Arts aracılığıyla sağlanan bilgiye göre, Star Wars Jedi: Survivor, Cal Kestis'in hikayesini anlatmaya devam ediyor. Respawn Entertainment tarafından Lucasfilm Games işbirliğiyle geliştirilen bu galaksiyi kapsayan üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu, Star Wars Jedi: Fallen Order'dan beş yıl sonrasını konu alıyor. Galaksi karanlığa daha da gömülürken Cal'ın giderek çaresizleşen mücadelesini izliyor. İmparatorluk tarafından galaksinin sınırlarına itilen Cal, kendini yeni ve tanıdık tehditlerle çevrili bulacak. Hayatta kalan son Jedi Şövalyelerinden biri olan Cal, galaksinin en karanlık zamanlarında bir duruş sergilemeye kararlıdır; ancak kendisini, mürettebatını ve Jedi Düzeni'nin mirasını korumak için ileri gitmeye kararlıdır.

Temel Özellikler

  • Cal'ın Yolculuğuna Devam Edin: Artık bir Padawan olmayan Cal, kendi ayakları üzerinde durmaya başlamış ve güçlü bir Jedi Şövalyesi haline gelmiştir. Jedi Düzeni'nin anılarını ve beklentilerini de yanında taşıyan Cal'ın İmparatorluğa karşı mücadelesi daha da tehlikeli bir hal almıştır.

  • Karanlık Zamanlar Yaklaşıyor: Etrafını saran yeni ve tanıdık düşmanlarla Cal, kendisine en yakın olanları kurtarmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermek zorunda kalacak.

  • Eğitiminizin Ötesine Geçin: Sinematik savaş sistemi, ek Güç yetenekleri ve yeni ışın kılıcı dövüş stilleriyle geri dönüyor. Tüm bu yeteneklerden ve silahlardan yaratıcı bir şekilde yararlanarak, rakiplerinizi alt etmek ve yolunuza çıkan gizemleri çözmek için eğitiminizi akıllıca kullanırken, güçlü ve zayıf yönlerinizi ölçerek genişletilmiş bir düşman grubuyla stratejik olarak mücadele edin.

  • Evcilleşmemiş Bir Galaksiyi Keşfedin: Star Wars galaksisinde her biri benzersiz biyomlara, zorluklara ve düşmanlara sahip yeni gezegenleri ve tanıdık sınırları keşfedin. Keşfetme, savaşma ve dolaşma yöntemlerinizi geliştirecek yeni beceriler, ekipmanlar ve yeteneklerde ustalaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 00:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Nesil Konsollara Star Wars Jedi: Survivor Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir