Epic Games Store'dan iki yeni bedava oyun daha

Ahmet Özçilingir 8.11.2019 - 10:04
Epic Games Store'dan ücretsiz oyunlar

Epic Games Store bedava oyun etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Her hhafta iki yeni ücretsiz oyun veren Epic Games Store'un bu hafta verdiği ücretsiz oyunlar indirmeye açıldı. Epic Games Store bu hafta Nuclear Throne ve RUINER adlı oyunları bedava veriyor. Ücretsiz oyunlar için buraya tıklayabilirsiniz.

Epic Games Store'dan iki yeni bedava oyun daha

Nuclear Throne: Bir kıyamet sonrası rogue benzeri yukarıdan aşağıya nişancı oyunudur. 'İnsanlığın son umudu' tarzı değil, 'insanlığın soyu tükenmiş ve dünyaya artık mutantlar ve canavarlar hakim' tarzı bir kıyamet sonrası ortamı. Mutasyonla yeni uzuvlara ve yeteneklere sahip olmak için radyasyon toplayarak, güçlü silahlarla çorak arazide savaşarak ilerleyin. Bütün bunları ve daha fazlasını ancak bu oyunda iyiyseniz başarabilirsiniz. Nuclear Throne'a ulaşabilir misiniz?

RUINER: 2091 yılında siber metropol Rengkok'ta geçen acımasız bir aksiyon oyunudur. Kablolu bir psikopat, gizemli bir bilgisayar korsanı arkadaşının rehberliğinde gerçeği ortaya çıkarmak ve kaçırılan erkek kardeşini kurtarmak için yozlaşmış bir sisteme kafa tutuyor. HEAVEN'i yıkmak için doğaüstü refleksleri, yükseltilmiş aletleri ve mağlup olmuş düşman cephanelerini birleştirin.


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store'dan iki yeni bedava oyun daha
İlginizi Çekebilir