Epic Games Store, World War Z dahil 3 yeni oyunu ücretsiz veriyor

Berat Darıcı 27.03.2020 - 10:38
Epic Games Store, 2 ile 9 Nisan tarihleri arasında World War Z, Tormentor X Punisher ve Figment olmak üzere 3 farklı oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor.

Epic Games Store, bıkmak bilmeden başladığı gibi devam ediyor ve ücretsiz oyun dağıtıyor. Üstelik bunu tek tek değil ikişer üçer oyunla birlikte yapıyor. Bu haftanın oyunlarından ilki ise üçüncü şahıs nişancı video oyunu World War Z. İkinci oyun E-Studio tarafından geliştirilen aksiyon türündeki Tormentor X Punisher. Üçüncü oyun olarak ise karşımızda aksiyon macera oyunu  Figment çıkıyor.

Eğer filmini izlediyseniz oyunun da ne tür bir içerikle geldiğini az çok tahmin ediyorsunuzdur. World War Z, bol bol zombi öldürmeli, aksiyonlu, çevrim içi olarak arkadaşlarınız ile oynayarak kafa kopara bildiğiniz bir oyun. Hayatta kalmak için hızlı olmalı ve doğru adımları atmalısın!

Düşmanının üzerine çullanan zombi sürüleri, dört oyuncuya kadar çok oyunculu modu ve özelleştirilebilir silahlar World War Z'de sizleri bekliyor. Paramount Pictures eserinden esinlenen World War Z, bol görevleri bir oyun. Oyunda bolca karakter sınıfı ve silah çeşidi var. Bunlardan bazıları: Gunslinger, Hellraiser, Slasher, Medic, Fixer ve Exterminator gibi isimlere sahipler.

Epic Games Store, World War Z dahil 3 yeni oyunu ücretsiz veriyor

Epic Games Store oyun dağıtmaya devam edecek!

Oyunlar Epic Games kütüphanenize eklendikten sonra tamamen sizin oluyor. 2 Nisan Perşembe günü Türkiye saati ile 17:59'a kadar oyunların hepsini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. 

Epic Games Store, Önümüzdeki haftada ücretsiz oyun dağıtmaya devam edecek. Haftaya 2 yeni ücretsiz oyun sizleri bekliyor! Oyunlar 2 ile 9 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak karşımıza çıkacaklar. İlk oyun The Fullbright Company tarafından geliştirilen birinci şahıs macera oyunu Gone Home. İkinci oyun ise Runic Games tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Hob. İyi eğlenceler!

Yüzlerce zombi ile savaştığımız World War Z, çoklu oyuncu ile oynanırken oyuncuya karşı oyuncu ya da zombilere karşı oyuncular olarak oynanabiliyor. 16 Nisan 2019 tarihinde çıkış yapan oyun PlayStation 4 ve Xbox One üzerinde de oynanabilir durumda. Fakat oyunun satışı PC'de Steam üzerinden yapılmıyor.

Bu hafta ücretsiz dağıtılan oyunlardan World War Z'yi buraya,  Tormentor X Punisher'ı buraya ve Figment'ı ise buraya tıklayarak alabilirsiniz. Eğer hayatta kalma oyunları ilginizi çekiyorsa geçtiğimiz günlerde Don't Starve karakterlerinden Wendy güncellendi. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2023 12:47
Ben istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 11:05
adamlar bu sağlık krizinde insanları evde durmaya teşvik ediyorlar. Daha büyük dediğimiz fanboyları olan dolarlık steam ise nereden öpebilirim bu krizde insanları diyor.
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 17:45
merlinin kazanı çalışanı mısın, yoksa epic temi çalışıyorsun. fanboy kalıbı tamamen sana yakışır. Steam bedava oyunuda verdi, haftalarca ücretsiz oynayabileceğin oyunlarda sundu, üstelik sadece steam değil ubisoft vs de bol bol indirim ve bedava oyun verdi. At gözlüklerini çıkar, fanboyluğu bırak..
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2020 14:56
- 1k saatli fortnite oyuncusu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store, World War Z dahil 3 yeni oyunu ücretsiz veriyor
İlginizi Çekebilir