Don't Starve karakteri Wendy yenilendi

Berat Darıcı 20.03.2020 - 13:29
Don't Starve, yeni karakter güncellemesi paylaşıldı. Çıktığı günden beri geliştirilen oyun bu sefer kız karakterimiz Wendy'yi yenileyerek karşımıza çıkıyor.

Klei Entertainment tarafından geliştirilen ve yayımlanan hayatta kalma oyunu Don't Starve'in kız karakteri Wendy ücretsiz bir güncelleme ile yenilendi. Don't Starve bazı platformlarda 505 Games tarafından yayımlanmıştı. Karakter güncellemesi için bir animasyon videosu da yayınlanmış bulunmakta.

Gelelim değişikliklere, Wendy bildiğiniz gibi hayalet kız kardeşi ile ön plana çıkan bir karakter. Fakat bu konu biraz daha geliştirilip özelleştirilmiş. Çok da güzel olmuş doğrusu. Wendy hâlâ daha kız kardeşini hayata döndürmek için bir çiçeğe sahip. Kız kardeş artık hayatta kaldıkça daha fazla güçleniyor. Yani hayaletimizi hayatta tutmamız lazım. Artık kendi canınızı kurtarmak için onu ölüme terk etmeden önce iki kere düşünseniz iyi edersiniz. Eğer Wendy'nin hayalet kardeşi Abigail ölürse gücü en baştaki haline dönüyor!

Abigail'in gücü diğer bir taraftan Wendy'nin sağlığına bağlı. Wendy'nin sağlığı ne kadar fazla ise Abigail'de o kadar güçlü olacak. Artık Abigail ile daha iyi iletişim kurabiliyoruz. Onun bizi takip etmesini ya da "git kafana göre takıl sen" deme şansına sahibiz. Diğer yandan hayalet bir kardeşimiz olduğuna göre oyundaki diğer hayaletlerinde akıl sağlımızı düşürmemesi lazım değil mi? Sonuçta Wendy onlardan korkmuyor. Wendy oyundaki diğer hayaletler yüzünden akıl sağlığını kaybetmiyor.

Abigail'in hayata dönmesi Wendy'nin anlık 50 akıl sağlığı kaybetmesine sebep verecek. Diğer yandan Wendy'nin hasarı diğer tüm karakterlerden %25 daha az. Wendy 150 sağlığa, 150 açlık sınırına, 200 akıl sağlığına ve 0,75x hasar çarpanına sahip. Abigail, Wendy'ye zarar veremez ve Chester gibi müttefiklere onlar saldırmadığı sürece saldırmaz. Oyuna karakter yenilemesi ile beraber yeni satın alınabilir aksesuarlar da eklendi. Elbette hepsi Wendy ile alakalı.

Don't Starve karakteri Wendy yenilendi

Don't Starve'in sevilen hayaleti  Abigail geceleri daha güçlü!

Wendy karanlık ve delilik auralarından %25 daha az akıl sağlığı kaybediyor. 600 Sağlığa sahip olan Abigail, gündüzleri 10, akşamları 20 geceleri ise 40 hasar vermekte. Yani Don't Starve together oynarken mağaralara indiğiniz zaman yanınızda bir tane Wendy olmasını isteyebilirsiniz. Ya da onun kardeşi Abigail'i.

Klei Entertainment'daki herkes Covid-19 salgını nedeniyle şu anda evden çalışıyor. Fakat firma yeni güncelleme sunmaya devam edeceğini ve önümüzdeki ay küçük bir sürpriz yapmayı planladıklarını da ekliyor. Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Don't starve tek kişilik bir oyunken Don't starve together satın alarak oyunu arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz. Güncellenen karakter Wendy için paylaşılan kısa animasyon videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Call of Duty: Warzone solos modu açıldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Don't Starve karakteri Wendy yenilendi
İlginizi Çekebilir