Empire: Total War, 1.3 yaması CPU optimizasyonu getiriyor

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Empire: Total War, 1.3 yaması CPU optimizasyonu getiriyor


Sega 22 Haziran 2009’da gerçek zamanlı strateji oyunu Empire: Total War için 1.3 yamasını yayımlamak istiyor. Böylece oyun nihayet multithreading desteği alıp, yeni ünitelere kavuşacak ve ses çıkışıyla alakalı problemler de bertaraf edilecek.

Sega’ya göre yeni güncellemenin en önemli parçası oyunu gerçi tek çekirdekli sistemlerde de hızlandıracak ama bilhassa çok çekirdekli sistemlerde kendini gösterecek olacak yeni CPU optimizasyonları olarak belirtiliyor. İngiliz geliştirici stüdyo The Creative Assembly bu sebepten oyuna şimdiye kadar yoksun kaldığı multithreading desteğini ilave etmeye niyetli.

İhtiyaç duyulan ses verileri artık asenkron (eş zamanlı olmayan) olarak sonradan yüklenebileceğinden, yükleme süreleri de iyileştirilecek. Kekeleyen sesler de yamayla gelen açıklamaya göre giderilecek.

Güncelleme sonrası oyuncuyu ayrıca görev modunda daha az çökmeler, daha iyi yol bulumu ve optimize bir yapay zeka bekliyor olacak. Yapay zeka yapılan diplomatik anlaşmalara artık daha iyi uyum sağlayacak. Oyun dengesiyle ilgili de değişikliker gelecek. 1.3 yamasında oyuncuya ayrıca ücretsiz olarak 14 yeni ünite sunulacak.

22 Haziran 2009 günü içerisinde Sega 1.3 yamasını indirmeye sunacak. Güncelleme aynı zamanda Steam üzerinden de otomatik indirilebilecek.

KAYNAK
Empire: Total War,  1.3 yaması CPU optimizasyonu getiriyor
golem.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Empire: Total War,  1.3 yaması CPU optimizasyonu getiriyor
İlginizi Çekebilir