1/4

Dusk of Dragons Rehberi

Hakan Hervenik 10.11.2017 - 14:50
Dusk of Dragons'da neler yapabilirsiniz?

Dusk of Dragons oyuncuları için oyun içerisinde yapabilecekleri etkinlikleri bir rehber haline getirdi.

Dusk of Dragons rehberi

Günlük Boss

Takım zindanda bulunur ve 39. levelda açılır. Her gece yarısı 3 boss açılır. Oyuncu levelı yükseldikçe boss niteliği de yükselir ve daha çok altın kazanılır. Her dövüşte bir dövüş jetonu harcanır. Oyuncular kendileri bossla dövüşebilir veya yardımcı çağırarak kendilerinden daha güçlü oyuncuların bossla dövüşmesi sayesinde ödül alabilirler. Yardımcı çağır düğmesine tıklanarak birlik veya dünya sohbetinden yardımcı ilanı verebilirler. Böylece yardımcı göndermek suretiyle diğer oyuncular da savaşmasalar bile altın kazanabilirler. İlana tıklayarak savaşmak üzere gönderilen klonlar sağ tarafta listelenir; buradan en güçlü oyuncuları seçmenizle onlar sizin yerinizle bossla savaşır ve hem kendileri için hem sizin için ödül kazanırlar. Bosslar yenildikten sonra liste temizlenir. yeterince güçlü kloan gelmediğinde belli aralıklarla tekrar tekrar yardımcı ilanı verebilirsiniz. Klonunuz günde 3 kez yardım için savaştığında ödül alabilirsiniz; ödül hakkı kalmasa da savaşa girebilir ancak ödül alamazsınız. Hem yardım eden hem de yardım çağıran oyuncu zaferle neticelenmiş bir savaştan kendi levelı ile uyumlu hediyeler alır.

Dusk of Dragons Rehberi

Canavar Dövüşü

Takım zindanda 2. sırada bulunur ve 50. levelda açılır. Oyuncunun dâhil olduğu birlik canavarı günde 5 kere yendikten sonra oyuncular canavar dövüşüne girebilir. En az 2 kişilik takımlar savaşa girebilir ve günde 2 dövüş hakkı bulunur. Zaferle sonuçlanan dövüşte dayanıklılık harcanır ve ödül kazanılır. Yenilirseniz dayanıklılık harcanmaz, ödül de alamazsınız. Dayanıklılığı olmayan oyuncular da savaşa girebilir ama ödül alamazlar; bu şekilde diğer oyunculara savaşta yardım edilebilir. Boss levelı ve alınacak ödüller, oyuncu levelına değil mevcut bossa bağlıdır. Daha yüksek level bosslarla daha zor dövüşülür ama daha çok ödül verir. Boss, birliğin canavar yenme süreciyle yenilenir.

Dusk of Dragons Rehberi

Rün sistemi

İlkel eserlere 62. leveldan itibaren rün takmaya başlanabilir. İlkel eser kalitesi yükseltildikçe daha fazla tipte rün takma imkânı doğar. Her ilkel esere her tipten yalnız bir rün takılabilir. Rün işleme 62. levelda açılır. Aynı tipten rünler birleştirilerek bir üst level rün elde edilir. Rün efsun 67. levelda açılır. Rün efsun taşları ile rün levelı yükseltilir. Her rün efsun taşıyla rün değerleri %0.8 gelişir. Daha yüksek level rünlerde değer etkisi daha da artar.

Dusk of Dragons Rehberi

Kehanet sistemi / Ruhlar

Oyun ekranında sağ alt köşedeki kehanet düğmesine tıklanarak açılır. Her gün kehanet yapılarak ana karakter ve dizilimdeki kahramanlara takmak için ruh çekilebilir. Can, saldırı, savunma, engel, engel kırma, kritik vuruş, kritik vuruş kırma olmak üzere 7 çeşit ruh vardır. Her kahramana her çeşitten 1 ruh takılabilir. Ruhların takılmasıyla savaş gücü doğrudan yükselir. En yüksek nitelikli ruh eşsiz ruhlardır ve sarı renklidir. ikinci sırada nadir ruhlar gelir ve bunlar mor renklidir. Mavi ruhlar elittir ve 3. derecede değerlidir. En değersiz ruhlar yeşil renklidir ve normal ruh adını taşır. Eşsiz ruhlardan da üstün olan epik ve efsanevi ruhlar ise ödül kazanmak suretiylle elde edilir. Eşsiz veya nadir ruhların levelı yükseltilerek savaş gücü arttırılabilir. Ruh levelı TEC ruhu ve daha düşük kaliteli ruhlar, üst kalitedeki ruhların bünyesine katılarak arttırılabilir. İleri kehanetle garanti mor ruh elde edilir. İleri kehanet sadece yüksek VIPlere açıktır ve 200 Yakut veya kehanet jetonu harcanarak yapılır. Kehanet efsun taşı ile nadir ve eşsiz ruhlara %0,08; epik ve efsanevi ruhlara ise %1 değer buffı ekler.

Dusk of Dragons Rehberi