Dragon Quest Monsters: Joker 3 için fragman yayımlandı!

İsmet Ergül 20.12.2015 - 12:30
Yeni Dragon Quest'e merhaba deyin
Japonya, Tokyo'da gerçekleştirilmeye devam eden Jump Festa 2016 etkinliği devam ederken, bir çok JRYO oyunu da oyunculara duyuruluyor. Geçtiğimiz günlerde World of Final Fantasy duyurulurken, Square-Enix yine rahat durmadı ve Dragon Quest serisinin yeni oyunu olan Dragon Quest Monsters: Joker 3'ün 3DS için 2016'da geleceğinin haberini verdi.

Şimdiden 500'den fazla canavarın duyurulduğu Dragon Quest Monsters: Joker 3'te, bu canavarları evcilleştirip istediğimiz zaman da sürebiliyoruz. Fragmanda görebileceğimiz bu yeteneğin dışında, karakterimiz de bu evrende bulunan nadir insanlardan biri. İnsanlığın neden yok olduğu hakkında henüz bir bilgiye sahip değiliz, ancak oyunun hikayesinin bu duruma da değineceğini düşünüyoruz. Reactor isimli cihazı kullanan karakterimiz bölgeleri tarayarak, canavarları ve eşyaları analiz edebiliyor.

Dragon Quest Monsters: Joker 3, 3DS için şimdilik sadece Japonya'da 24 Mart 2016 tarihinde satışa sunulacak. Henüz oyunun Kuzey Amerika ve Avrupa'ya geleceği belli değil. Ancak aynı Dragon Quest VIII'de olduğu gibi, Joker 3'ün de Kuzey Amerika ve Avrupa'ya geleceği düşünülüyor.

Dragon Quest Monsters: Joker 3'ün fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 14:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Quest Monsters: Joker 3 için fragman yayımlandı!
İlginizi Çekebilir