Dragon Ball Z Kakarot'un satış rakamı açıklandı

Ersin Kılıç 10.02.2020 - 14:41
Hikaye odaklı yeni DB oyunu Dragon Ball Z Kakarot, 1.5 milyonluk saış rakamı ile Bandai Namco'nun yüzünü güldürmeyi başardı.

Bandai Namco yaptığı açıklama ile Dragon Ball Z Kakarot oyununun 1.5 milyondan fazla sattığını duyurdu. Hikaye bazlı Dragon Ball Z Kakarot dışında Nioh 2 için yapılan dağıtım rakamlarına da yer veren firma, her iki oyundan da oldukça umutlu gözüküyor.

Dragon Ball Z Kakarot'un satış rakamı açıklandı

Dragon Ball Z Kakarot'un satışları konusunda 1.5 milyonluk saış rakamını paylaşan firma, oyunun bu rakama sadece 1 hafta içerisinde ulaştığını da belirtmiş. yani önümüzdeki günlerde oyunun 2 milyon barajını rahatlıkla geçeceğini söyleyebiliriz. Bu durum hikaye ve ilerleme bazlı bir Dragon Ball oyununa, serinin hayranlarının ne kadar özlem duyduğunu bizlere gösteriyor. Dragon Ball Z Kakarot, bazı eksiklerine rağmen dövüş sahneleri dışında serbest dolaşım ve dünyasıyla da oyuncuların beğenisini kazanmıştı. 

Dragon Ball Z Kakarot'un satış rakamı açıklandı

Bandai Namco diğer taraftan Nioh 2 ile ilgili bazı açıklamalara da imza attı. Firmanın önümüzdeki dönemde en önemli oyunlarından biri olan Nioh 2'nin 3 milyonluk bir dağıtımının yapıldığı açıklandı. PC ve PS4 sürümü için toplamda 3 milyon dağıtılacak olan Nioh 2, 13 Mart 2020'de çıkıyor. Şubat 2017'de çıkan Nioh, çıkışından 2 yıl sonra 2 milyon satış rakamına ulaşabilmişti. 2. oyun için planlanan bu dağıtım rakamı ise firmanın oyuna olan güvenini gözler önüne sermiş. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2020 18:31
arkadaş ben dragon ball animesini severdim bununda videosonu izledim yeni nesil mi acayip yoksa anlamadım savaşları falan abuk subuk ne varsa eskilerde var galiba bana göre
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Ball Z Kakarot'un satış rakamı açıklandı
İlginizi Çekebilir