Doom Eternal müzikleri için özel bir video yayınlandı

Ersin Kılıç 6.03.2020 - 11:35
Müzik ve aksiyon uyumunun tavan yapacağı Doom Eternal için yeni bir video yayınlandı. Bu videoda oyundaki müziklere odaklanıldığını görüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde bir ön bakış videosu da hazırladığımız Doom Eternal için yeni bir video yayınlandı. Daha önce Need for Speed, Wolfenstein serisi, Prey, Borderlands 3 ve 2016 yılında çıkan Doom müziklerinde de başı çeken Mick Gordon, Doom Eternal müzikleri için de stüdyo başına geçmiş. Bethesda tarafından konu ile ilgili gelen açıklama şu şekilde;

Doom Eternal müzikleri için özel bir video yayınlandı

Efsanevi besteci Mick Gordon, DOOM serisine mükemmel bir dönüş yaparak DOOM Eternal için oyuncuları gaza getirecek yepyeni müzikler besteledi; üstelik bu sefer yanında arkadaşlarını da getirdi. Heavy metal yapan bir koroya ilk kez şahit olacaksın! 

DOOM Eternal Heavy Metal Korosu, farklı geçmişlere ve deneyimlere sahip heavy metal vokalistlerinden oluşan seçilmiş bir grup; tek ortak noktaları ise DOOM sevgileri. Herkese açık seçmelerin ardından Tony Campos (Ministry; Static X), Sven De Caluwe (Aborted), Linzey Rae (The Anchor) ve daha birçok farklı isim projeye dahil oldu. Mick de, id Software'in yetenekli ses ekibiyle birlikte koronun kendine has şarkısını besteledi; bu şarkı, Slayer'ın köklerini anımsatan kadim ve gizemli bir dilden oluşuyor. Şarkı, usulca oyun müziklerinin içine sızmış ve doğrudan DOOM Eternal'ın hikâyesine bağlanmış durumda.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal müzikleri için özel bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir