DK Country: Tropical Freeze'in yeni kahramanı: Funky Kong

Mehmet Atilla Turan 30.04.2018 - 19:49
İşte karşınızda yeni F U N K Y M O D E.

Nintendo Wii U'dan Switch'e geçiş yapmayı hazırlayan Donkey Kong Country: Tropical Freeze, bu cuma satışa sunulacak. Eski oyundan bir tık önde ve farklı şekilde çıkacak olan DKC: Tropical Freeze, bazı oyun mekaniklerini geliştirecek ve yeni karakterleri barındıracak. Aynı zamanda popüler olan "Funky Mode" çok konuşulacak.

Funky Kong, Nintendo Minute'e konuk oldu

Nintendo'nun kendi hazırladığı "Nintendo Minute" adlı kısa video serileri, yakında gelecek oyunları gösteriyor ve oyunculara nasıl bir oyun sunulacağını gösteriyor. Nintendo Minute'un bu haftaki konuğu ise Funky Kong oldu. Funky Kong, oyunu biraz kolaylaştıracak olsa da, yeni gelen oyuncular için bir hayli eğlenceli olacak. Su altında sonsuza kadar nefes tutma, 3 yerine 5 adet kalp ve sörf tahtası ile gelen hasarı yok sayma gibi özelliklere sahip olan Funky Kong, Donkey Kong Country: Tropical Freeze'de bulunacak. Aşağıda ise yayınlanan Nintendo Minute bölümünü izleyebilirsiniz.

Duruma kendini bir hayli kaptıran hostlar ise, DKC: Tropical Freeze'deki yeni bir oyun modunu videoda gösteriyorlar, o da "Time Attack". Oyuncular, bir bölümü bitirdikten sonra tekrar ve zamana karşı oynayabilecekler. Donkey Kong Country: Tropical Freeze, 4 Mayıs tarihinde Nintendo Switch için satışa sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Donkey Kong Country: Tropical Freeze'in Funky Mode'u tanıtıldı
İlginizi Çekebilir