Doctor Strange'ten ilk görüntü geldi

Ersin Kılıç 28.12.2015 - 17:41
Benedict Cumberbatch role cuk oturmuş
Açıkçası Doctor Strange rolü için Benedict Cumberbatch ismi açıklandığında biraz garipsemiştim. Sihirbaz'daki rolü ile benim aklımda nedense hep Edward Norton vardı ve Cumberbatc'in bu role çok uymayacağını düşünüyordum. Ta ki film hakkında yeni bilgiler yavaş yavaş yayınlanana kadar. Set arkası görüntüleri ile role uyduğu gözüken Benedict Cumberbatch'ın başrolünü oynadığı Doctor Strange için ilk resmi görsel yayınlandı.

Entertainment Weekly dergisinin kapağını süsleyen Benedict Cumberbatch'i gördüğümde kafamdaki tüm soru işartetlerinin silidniğini söyleyebilirim. Tabir-i caiz ise ünlü isim bu role cuk diye uymuş. Elbiselerinden saç stiline, top sakalından duruşuna kadar hemen hemen herşeyin olması gerektiği gibi gözüktüğünü söyleyebiliriz.

Çekimlerine Kasım ayında başlanan film için hala öğrenme aşamasında olduğunu belirten Cumberbatch, çekimlerde bu kostümü henüz fazla giyme şansına sahip olmamış. Filmin konusunu da göz önüne aldığımızda bu kostümü filmin muhtemelen çok ilerleyen kısımlarında göreceğimizi düşünüyorum. Kasım ayında gösterime girecek olan filmin bu görseline aşağıdan göz atabilirsiniz.

Doctor Strange'ten ilk görüntü geldi
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.12.2015 02:55
cuk diye oturmuş karakter adama.en azından görünüşte öyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange'ten ilk görüntü geldi
İlginizi Çekebilir