Doctor Strange'den trajik ölüm sahnesi çıkarılmış

Tunay Şahin 23.05.2023 - 17:08
2016 yapımı Doctor Strange filminin gösterime girmesinden yıllar sonra, filmden çıkarılan önemli bir ölüm sahnesi hakkında ayrıntılar ortaya çıktı.

Başrolleri Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange), Chiwetel Ejiofor (Karl Mordo), Rachel McAdams (Christine Palmer) ve Benedict Wong (Wong) yer alan Doctor Strage filmi yayınlanalı nerede ise yedi sene oldu. Ancak bu kadar sürenin ardından yapım hakkında önemli bir detay ortaya çıktı.

Doctor Strange'den trajik ölüm sahnesi çıkarılmış

Doctor Strange, Marvel sinematik Evreni'nin en sevilen karakterlerinden biri olmaya devam ediyor. Ancak, Strange'in geçmişine dair önemli bir ayrıntı orijinal filmden çıkarılmıştı: Strange'in kız kardeşi Donna'nın ölümü. Çizgi romanlarda yer alan bu sahnenin filmde de yer alması planlanıyordu. Ancak çekimleri yapılmasına rağmen filmden çıkartıldı.

İlginiz Çekebilir: Marvel Filmleri İzleme Sırası

Doktor Strange'in kız kardeşini kaybetmesi gerekiyordu

Ne zaman bir film kurgulansa, bazı kesintilerin yapılması gerekir. Bu kesintilerden biri Doktor Strange'in geçmişinin önemli bir parçasıydı: kız kardeşi Donna Strange'in ölümü. Yüzerken kramp girmesi sonucu hipotermiden ölen Donna, Stephen Strange'in doktor olmasına neden olmuştu.

Strange'in kız kardeşi Donna, Origin of Evil (2016), The Haunting of Hillhouse (2018) ve Becky (2020) filmlerindeki performanslarıyla tanınan Lulu Wilson tarafından canlandırıldı. Ancak yönetmen Scott Derrickson tarafından ypaılan açıklamaya göre "Filme uymadığı" sebebi ile kesilmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2023 22:54
Evet DR. Strange'in kız kardeşinin yokluğu çok şeyi değiştirdi. :o

Evrenden mesaj gelmedi uzun süre
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doctor Strange'den trajik ölüm sahnesi çıkarılmış
İlginizi Çekebilir