Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi

Tunay Şahin 2.07.2024 - 14:34
Dead Rising Deluxe Remaster çıkış tarihi 18 Eylül olarak açıklandı. Oyun, 4K ve 60 FPS olarak geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Capcom, 2006 yapımı zombi kıyameti temalı oyunun tamamen yenilenmiş hali olan Dead Rising Deluxe Remaster'ı duyurmuştu. Son olarak Dead Rising Deluxe Remaster çıkış tarihi de duyuruldu. Capcom, oyunun 18 Eylül'de dünya çapında piyasaya sürüleceğini doğruladı ve geliştirme süreciyle ilgili önemli ayrıntıları paylaştı.

Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Duyuruldu

Capcom, Dead Rising Deluxe Remaster'ın 60 FPS'de 4K çözünürlükte çalışacağını ve RE Engine kullanılarak oluşturulduğunu belirtti. Bu motor, Resident Evil Village, Monster Hunter Wilds, Dragon's Dogma 2 ve Street Fighter 6 gibi popüler oyunların geliştirilmesinde de kullanıldı. Capcom, bu yeniden yapımın daha çok tam bir yeniden yapım gibi olduğunu öne sürdü.

Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi

Dead Rising Deluxe Remaster'ı geliştirirken Capcom, orijinal arayüzü değiştirdi ve otomatik kaydetme özelliği ekledi. Artık oyununuzu kaydetmek için belirli bir konuma gitmenize gerek yok. Bunun yanı sıra, kullanıcılar ve serinin hayranları için Willamette Alışveriş Merkezi'ni keşfederken ve zombi salgınından kurtulmaya çalışırken keyif alabilecekleri yeni kostümler ve müzikler içeren lansman sonrası içerikler de planlandı.

Capcom'un Dead Rising Deluxe Remaster'ı tanıtması beklenmiyordu. Serinin hayranları yıllardır yeni bir orijinal oyun için umutlarını koruyordu. Dead Rising 4'ün piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse on yıl geçti ve seri bir güncelleme için can atıyordu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2024 21:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 2.07.2024 14:55
kapakta ki karakteri GTA V de ki Michael'a benzeten bir ben miyim ? :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2024 14:44
O aptalca kayıt sistemi yüzünden bırakmıştım zamanında oyunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi
İlginizi Çekebilir