Daredevil, Spider-man 3 filminin çekimlerinde gözükmüş

Ersin Kılıç 18.01.2021 - 14:48
Gelen haberlere göre Chalie Cox'un canlandırdığı Daredevil karakteri Spider-man 3 filminin çekimlerinde yer almış.

Henüz resmi adı belli olmayan Spider-man 3 filminde Daredevil karakterinin yer alacağına dair sağlam bir iddia daha ortaya atıldı. Daha önce bu konuda bazı dedikodular çıkmış fakat yapım ekibinden resmi bir açıklama gelmemişti. Bunun yerine Kevin Fiege, Daredevil karakterini çok sevdiğini dile getirmiş ve onun için bir açık kapıları olduğunu belirtmişti. Anlaşılan bu açık kapı Spider-man 3 filminde aralanacağa benziyor.

Örümcek Adam ve Daredevil yeniden bir araya geliyor

Örümcek Adam ve Daredevil karakterleri tıpkı Deadpool'da olduğu gibi çizgi romanlarda sık sık bir araya gelen ikililer arasında yer alıyor. Bu nedenle filmde bir araya gelecek olmaları Marvel hayranları için oldukça önemli diyebiliriz. Diğer taraftan Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerinde de en iyisinin Daredevil olduğunu söylemek mümkün. Hatta dizinin  devam sezonlarında karşımıza çıkan Punisher karakteri de çok sevilmiş, sonrasında kendi serisine kavuşmuştu. Fakat Marvel, Netflix arasındaki anlaşmazlık başta bu seriler olmak üzere birçok serinin iptalini de getirmişti. İşte Charlie Cox tarafından canlandırılan Daredevil karakterinin filmin çekimlerinde gözüktüğü iddia edildi.

Daredevil, Spider-man 3 filminin çekimlerinde gözükmüş

Daredevil karakterinin Spider-man 3 filminde gözükmesi ise geri dönüş için iyi bir yol olabilir. Zira Multiverse konusuna odaklanmasını, en azından bu konuda kapı aralamasını beklediğimiz Spider-man 3 filmi için şimdiye kadar birçok önemli karakter duyurusu yapıldı.

Daha önce Örümcek Adam rolleri ile karşımıza çıkan Tobey Maguire ve Andrew Garfield dışında Jamie Fox (Shocker) ve Alfred Molina (Doctor Octopus) gibi oyuncuların da filmde yer alacağını öğrenmiştik. Ayrıca Doctor Strange karakterine hayat veren Benedict Cumberbatch’in de filmde yer alması Multiverse of Madness filmine bağlama çekileceğinin de işaretini veriyor diyebiliriz. Açıkçası her iki film için ortaya çıkan haberler ve dedikodular daha da heyecanlanmamıza sebep oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 09:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 19.01.2021 01:01
Daredevil cidden iyi dizi ama beni daha çok heyecanlandıran şey eski spiderman’lerin geliyor olması. Enteresan olacak!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Daredevil, Spider-man 3 filminin çekimlerinde gözükmüş
İlginizi Çekebilir