Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Steam'e geliyor!

İsmet Ergül 18.01.2016 - 12:00
PC çıkışı onaylandı!
Geçtiğimiz günlerde oyunun geliştirici ekibi olan Spike Chunsoft'un Twitter üzerinden yaptığı açıklamayı sizlerle paylaşmıştık. PS Vita'nın en başarılı oyunlarından biri olarak görülen Danganronpa: Trigger Happy Havoc'un, Steam üzerinden satışa sunulacağı kesinleşti. PS Vita'nın en başarılı oyunlarından biri olarak görülen Danganronpa: Trigger Happy Havoc, bizlere Phoenix Wright : Ace Attorney serisi tadında bir oynanış sunarken, aldığı puanlar ile de dikkat çekiyordu. Hikayemizde cinayetlerin sebebini ve katilini araştırırken hem ipucu bulmaya hem de hatasız bir şekilde bu gizemi çözmeye çalışıyoruz.

15 kişilik bir öğrenci grubu tamamen toplumdan soyutlandırılarak yaşamaya mahkum edilir. Bu öğrenci grubumuz ise özel bir okulda eğitim görüyordur, ancak bu okulun özelliği ise sadece katillerin mezun olabilmesidir. Ana karakterimiz ise bu kuralı kabul etmez ve aksine, cinayetlerin sırrını çözmeye ve katili bulmaya çalışarak okuldan kaçış yolu arar.

Oyunun henüz Steam sayfası açılmasa da, Şubat oyunda bizlerle birlikte olması bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.09.2024 01:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.01.2016 20:09
görsel roman tarzı oyunların el konsollarına ek olarak pc ye de gelmesi gerekiyor,vita'da oynama şansı bulamamıştım harika bir gelişme oldu benim için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Steam'e geliyor!
İlginizi Çekebilir