Cursed Labyrint (Beta İnceleme)

Hakan Bozdemir 3.10.2013 - 17:28
Türkler'den yeni bir oyun daha
Tekrardan bir mobil oyun incelemesi ile karşınızdayım. Bu seferki oyunumuz ise Türk geliştirici stüdyo olan Cool Beard Studios tarafından geliştirilmiş. Oyunumuz basit ve zorlayıcı bir oyun olmuş diyebilirim. Oyunumuzun adı Cursed Labyrint. Bizler lanetli bir labirente düşüyoruz ve buradan bir portal yardımıyla kurtulmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken puan kazanmak amacıyla yolda gördüğümüz altın ve yıldız gibi eşyaları da topluyoruz.

Cursed Labyrint (Beta İnceleme)
Genel olarak bundan ibaret fakat bunları yapmak o kadar da kolay değil. Karakterimiz beyazımsı uçabilen bir varlık. Uçabildiğinden dolayı istediğimiz yöne rahatça gidebiliyoruz. Fakat karakterimiz o kadar hızlı ki dengeyi sağlamakta zorluk çekiyoruz. Yani istediğimiz yere gitmek bazen can yakıcı olabiliyor. Hal böyle olunca da en son kayıt noktasından tekrar uğraşıyoruz. Sürekli olarak ölmek biraz can sıkıcı olabiliyor ama oyunu geçme hırsını da arttırmıyor değil.

Bölümleri geçmek basit gözükebilir fakat karakterimizin hızından dolayı işler oldukça zorlaşıyor. Ne kadar kısa sürede bitirirseniz o kadar iyi bir sonuç elde ediyorsunuz. Türklerin yapmış olduğu oyunlar arasında yerini almış oldu böylelikle. Türk geliştiricilerin ufaktan ufaktan yükselişe geçmesi bizleri gerçekten sevindiriyor. Umarız bu geliştiriciler daha iyi oyunlara imza atıp dünya çapında kendilerini sergileyebilirler.

Cursed Labyrint (Beta İnceleme)
Ayrıca bu stüdyo içerisinde bizim düzenlemiş olduğumuz Dota 2 turnuvasını sunmuş olan Kudret Coruk da bulunuyor. Türklerin yapmış olduğu bir oyun olduğu için destek çıkmanızı isterim. Hiç olmadı bir deneyip nasıl bir oyun olduğunu görün. Beğenip, beğenmemek sizin elinize kalmış durumda. Şu an beta aşamasında olduğundan mağazalarda bulunmamakta. Çıktıktan sonra deneyebilirsiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cursed Labyrint (Beta İnceleme)
İlginizi Çekebilir