Curse of the Dead Gods erken erişime açıldı

Berat Darıcı 4.03.2020 - 10:28
Tapınak içerisinde geçen aksiyon macera oyunu Curse of the Dead Gods erken erişime açıldı. Oyun Steam üzerinden 60 TL fiyat etiketi ile satışa çıktı.

Passtech Games tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Curse of the Dead Gods, Steam üzerinde erken erişime açıldı. Ülkemizde 60 TL yurt dışında ise 14.99 dolar fiyat etiketine sahip olan oyun PlayStation 4 ve Xbox One içinde çıkacak.

Tapınak içerisinde geçen oyunda büyücüler ile savaşarak pek çok tuzaktan kaçmanız lazım. Oyunun erken erişim versiyonu, tam sürümün çıkış yapacağı zaman mevcut olacak içeriğin tahmini olarak üçte birine sahip. Oyun erken erişimden çıkış yapacağı zaman  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarının hepsine aynı anda çıkacak. Curse of the Dead Gods erken erişimi için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Masters of Anima ve Space Run gibi oyunları geliştiren Passtech Games ekibi bu sefer karşımıza karanlık ve labirent dolu bir oyun çıkarmış. Focus Home Interactive tarafından yayınlanan oyunda kılıç ve mızrak türü silahlar kullanmaktayız. Oyunda lanetler bulunmakta bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Oyunun Türkçe arayüz ya da alt yazı desteği ise bulunmamakta.

Curse of the Dead Gods erken erişime açıldı

Curse of the Dead Gods Sistem gereksinimleri

Sistem gereksinimleri çok yüksek olmayan oyunda öldüğünüz zaman tapınağın başında başlıyorsunuz. Minimum olarak 4GB RAM, 2GB Nvidia GeForce GTX 660 ya da AMD Radeon R7 370 ekran kartı ve işlemci olarak Intel Core i3-2125 (3.3 GHz) ya daAMD FX-4100 (3.6 GHz) özelliklere sahip bir donanım gerekmekte. Oyunun ihtiyaç duyduğu depolama alanı ise 2 GB. Eğer ben grafikleri zorlayacağım diyorsanız 8GB RAM, 2GB Nvidia GeForce GTX 760 ya da AMD Radeon R9 280 ekran kartı gerekiyor. İşlemci olarak ise Intel Core i7-3820 (3.6 GHz) ya da AMD FX-8350 (4.0 GHz) gerekmekte.

Oyun hakkındaki ilk yorumlar optimizasyon sorunları olmadığına yönelik. Genel olarak erken erişim olmasının en büyük sebebi içerik eksiliği olarak gözükmekte. Denge konusunda da kötü bir iş çıkarmamışlar. Canavarlar, tuzaklar ve yoğun karanlık sizleri bekliyor.

Oyun için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun resmi web sayfasına buradan, Steam sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hayatta kalma oyunu Grounded için oynanış videosu paylaşıldı.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 18:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2020 09:05
Oyunda kılıç ve mızrak türü silah kullanmaktayız. Bunu bildiğimiz iyi oldu :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2020 17:08
hadesin kötü grafiklisi gibi geldi bana
Kalan Karakter: 300 Gönder
Curse of the Dead Gods erken erişime açıldı
İlginizi Çekebilir