Call of Duty: Modern Warfare 2 açıklanma tarihi sızdı

Atıf Doğan Özcan 6.05.2022 - 22:30
Modern Warfare 2 açıklanma tarihi belli oldu. Tahmini olarak haziran ayı içerisinde paylaşımların yapılacağı bilgisi sızdırıldı.

Call of Duty: Modern Warfare 2, Activision ve Infinity Ward tarafından resmi olarak doğrulanmıştı. Şimdiye kadar ortaya çıkan tek şey ise Call of Duty: Modern Warfare 2 logosu ve yepyeni bir Warzone deneyimiyle birlikte geleceği gerçeği. Bugün sızan bilgiler ile, Call of Duty: Modern Warfare açıklanma tarihi ortaya çıkıyor.

Modern Warfare 2 açıklanma tarihi bir sır gibi saklanıyordu. Oyun hakkında hiçbir açıklama yapılmamıştı, ancak satış rekorları kıran serinin hayranları açıklanma tarihi duyduklarında artık bu sessiz bekleyiş yerini kocaman bir heyecana bırakacak gibi görünüyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 açıklanma tarihi sızdı

Ünlü araştırmacı Tom Henderson’ın Exputer tarafından yayınlanan yeni bir raporu Modern Warfare 2’nin bu Haziran’da ortaya çıkacağını “kaynakları tarafından doğrulandığını” söylüyor. Modern Warfare 2 açıklanma tarihi olarak 9 Haziran'daki Summer Game Fest etkinliğinin olacağı tahmin edilirken bir ihtimal olarak konuşulan bir diğer tarih de 2 Haziran.

Call of Duty: Modern Warfare 2 açıklanma tarihi sızdı

Sızıntılar doğruysa ilk Call of Duty: Modern Warfare 2 fragmanı 2 Haziran’da düşebilir, çıkış tarihinin açıklanması da 9 Haziran’da gerçekleşecek gibi duruyor. Bu arada serinin hayranları Modern Warfare 2 çok oyunculu modunun ne zaman ortaya çıkacağını merakla bekliyor.

Hayranların büyük bir çoğunluğu seriyi çok oyunculu modu için oynuyor ve bu nedenle muhtemelen görselleri ve tanıtımları ne zaman görecekleri konusunda çok daha fazla heyecan duyuyorlar.

Henderson’ın kaynakları, Modern Warfare 2 çok oyunculu açıklamasının Ağustos ayında gerçekleşeceğini gösteriyor. Bu, son yıllarda Call of Duty’nin ortaya çıkardığı bilgilerle oldukça uyumlu olacaktır.

Bu sızıntıların hiçbirisi Activision veya Infinity Ward tarafından resmi olarak doğrulanmadı ve sızıntılar ne kadar mantıklı olsa ve bu söylentiler Henderson gibi sağlam bir kaynaktan gelse bile yine de şüpheyle yaklaşmak çok doğru bir adım olur.

Henderson, Call of Duty serisi sızıntıları söz konusu olduğunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip, bu nedenle bu tarz iddialarda bulunanlardan daha güvenilir bir kaynaktır. Call of Duty: Modern Warfare 2 ortaya çıktığında bakalım Henderson’ın oyunla alakalı kaç iddiası doğru çıkacak. 

Hikâye ve çok oyunculu oyunun yanı sıra Call of Duty: Modern Warfare 2’nin, Escape from Tarkow’dan ilham aldığı DMZ adlı yeni bir moda sahip olduğu da söyleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 17:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2022 08:26
Nasılsa sallıyorsunuz çok oyunculu mod bekleniyor diye asıl hikaye modu önemli
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2022 11:25
Şu ana kadar oynadığımız neydi peki :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
CoD: MW2 açıklanma tarihi sızdı
İlginizi Çekebilir