Cinsellik ve korku ile öne çıkan Lust from Beyond çıkış tarihi açıklandı

Ersin Kılıç 28.07.2020 - 11:22
H.P. Lovecraft hikayelerindeki temalardan esinlenen ve içerdiği sahneler ile ön plana çıkan Lust from Beyond oyununun çıkış tarihi açıklandı.

Lust from Beyond geçtiğimiz Şubat ayında duyurulmuş ve daha ilk videosuyla bile 18+ bir oyun olacağının işaretlerini vermişti. Ünlü yazar H.P Lovecraft'ın hikayelerinden esinlenerek oluşturulan Lust from Beyond, bugün çıkış tarihi duyurusu ve yeni oynanış videosu ile karşımıza çıktı.

18+ teması ile öne çıkan Lust from Beyond, çıkış tarihine kavuştu

Aslında oyunun temasını etkileyen tek isim H.P. Lovecraft değil. Yapım ekibi oyunun geliştirme aşamasında H.R. Giger ve Zdzislaw Beksinski gibi önemli isimlerin çalışmalarından da esinlenmiş. H.R. Giger birçok önemli çalışmaya imza atsa da kendisini daha çok Alien filmindeki tasarımlarından hatırlıyoruz. Hatta Giger daha önce duyurulan Scorn isimli oyuna da tasarımları ile ilham kaynağı olmuştu. Polonyalı ressam ve fotoğraf sanatçısı olan Beksinski ise yine soyut çalışmaları ile adından söz ettirmeyi başaran bir isim.

Oyuna dönecek olursak Movie Games yaptığı açıklama ile Lust from Beyond'ın 24 Eylül'de çıkacağını duyurdu. Oyunun açıklanan temasına baktığımızda da erotik tema ile birlikte psikolojik korku unsurlarının öne çıktığını görüyoruz. Yani biraz önce de bahsettiğimiz gibi henüz belli olmasa da oyun muhtemelen 18+ ya da en azından 16+ damgasını yiyecek. Bu nedenle oyunun aşağıdan göz atacağınız videosunu da bu yaş üzeri takipçilerimiz için uygun olduğunun altını çizelim. Movie Games daha önce yine Lovecraft temasına sahip olan Lust of Darkness oyununa imza atmışlardı. Lust from Beyond oyununun bu oyun ile aynı evrende geçtiği de belirtilmiş. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2020 12:20
Agony benziyor vsllahi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2020 14:28
Agony'e benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Cinsellik ve korku ile öne çıkan Lust from Beyond çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir