Christian Bale, Thor: Love and Thunder kadrosunda

Özgür Deveci 14.12.2020 - 14:03
2022'de vizyona girmesi planlanan Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna, Gorr the God Butcher olarak Christian Bale dahil oldu.

Taika Waititi imzasını taşıyan Thor: Love and Thunder filminden yeni bir detay paylaşıldı. Yüksek bütçeli Hollywood filmlerinde Batman gibi yıldız rollerin yanı sıra sanat filmlerinde de rol alan Christian Bale, Thor: Love and Thunder kadrosuna dahil oldu. Filmdeki rolü uzun bir süredir tartışma konusu olan Christian Bale'in, Gorr the God Butcher olarak ekibe dahil olduğu açıklandı. Filmin diğer oyuncuları arasında Galaksinin Koruyucuları serisinde Star Lord karakterini canlandıran Chris Pratt dahil olmak üzere, Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tessa Thompson yer alıyor.

Christian Bale, Thor: Love and Thunder kadrosunda

Thor: Love and Thunder, 2022'de sinemaseverler ile buluşacak

2022'de vizyona girmesi planlanan Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna, Gorr the God Butcher olarak Christian Bale dahil oldu. Disney'in Investor Day etkinliği sırasında Marvel Başkanı Kevin Feige, Bale'nin Love and Thunder kadrosuna katıldığını doğruladı. Jason Aaron ve Esad Ribic tarafından yaratılan Gorr, ilk olarak Thor: God of Thunder çizgi romanında ortaya çıkmıştı. Çorak gezegende büyüyen bir uzaylı olan Gorr, sık sık kendisinin ve sevdiklerinin zorlu yaşam koşullarında hayatta kalmalarına yardımcı olmak için tanrılara dua ediyor. Trajik bir şekilde, tüm ailesini kaybeden Gorr, yardım etmek için hiçbir şey yapmadıkları için tanrıların gerçek olmadığını düşünmeye başladı.

Thor: Ragnarok ile 854 milyon dolar gişe hasılatı yapan Taika Waititi, serinin dördüncü filmi için de yönetmen koltuğuna geçecek. Filmin senaryosunu da kaleme alan Waititi'ye, Sweet/Vicious ve Someone Great filmlerinden tanıdığımız Jennifer Kaytin Robinson eşlik edecek. Oscar ödüllü yönetmen Waititi, son bölümde Kronan savaşçısı Korg'u seslendirecek. 2022'de vizyona girmesi planlanan filmin yapımcılığını Marvel Studios Başkanı Kevin Feige üstleniyor.

Thor: Love and Thunder, 11 Şubat 2022 tarihinde vizyona girecek. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler serinin yeni filmini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 17:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2020 10:08
Paralar suyunu çekmeye başlamış çizgi roman işleri yapmakdan igreniyorum diyen Reise bakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Christian Bale, Thor: Love and Thunder kadrosunda
İlginizi Çekebilir