Christian Bale, Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı

Ersin Kılıç 9.03.2020 - 15:23
Ünlü oyuncu Christian Bale, Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı. Oscar ödüllü oyuncu Thor'un düşmanlarından birisine hayat verecek

Thor: Love and Thunder filmi için bomba bir haber geldi ve Oscar ödüllü ünlü oyuncu Christian Bale'in filmin kadrosuna katıldığı doğrulandı. Christian Bale böylelikle Batman karakterini canlandırdığı üçlemenin ardından hem DC hem de Marvel evreninde bir karakteri canlandıran oyuncular kervanına katılmış olacak.

Christian Bale, Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı

The Fighter filmindeki rolü ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kucaklayan Christian Bale, bildiğiniz gibi Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde de rol almıştı. Bu rolü ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan ünlü oyuncu, American Psycho, American Hustle, Ford and Ferrari, 3:10 Yuma Treni ve Makinist gibi önemli filmlerde de boy göstermişti. Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katılan Christian Bale'in bu filmde hangi rolü üstleneceği ise henüz açıklanmadı. Yine de gelen haberler oyuncunun kötü bir karakter olarak filmde yer alacağı ve Thor'un karşısına dikileceği yönünde.

Hatta filmde bu karakter ile yüzleşmesi gerekenler arasında Tessa Thompson'ın canlandırdığı Valkyrie karakterinin olduğu da belirtilmiş. Zaten bu açıklamaları yapan ve Bale'in filmde yer alacağını belirten isim de Tessa Thompson oldu. Thompsonn katıldığı bir söyleşide Christian Bale'in filmde yer alacağını doğrulamış.

Christian Bale, Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı

Tabi oyuncunun karakteri açıklanmasa da bu haber sonrası bazı dedikodular da ortaya çıkmaya başladı. Bazı haberlere göre Christian Bale filmde Balder the Brave karakterini canlandırabilir. Geçtiğimiz yıllarda Thor çizgi romanlarında tekrardan boy gösteren Balder the Brave dedikoduları Thor Ragnarok filminden önce de ortaya çıkmış fakat bu konuda bir açıklama gelmemişti. Çizgi romanlarda Ragnarok öncesinde önemli bir rol oynayan Balder, tıpkı mitolojide olduğu gibi Odin'in çocuklarından biri olarak Marvel evreninde yer alıyor. Yani kendisi Thor'un baba tarafından kardeşlerinden birisi. Zaten bu karakter Balder Odinson olarak da biliniyor.

Kadrosunda Chris Hemsworth dışında Natalie Portman ve Tessa Thompson'ın da yer aldığı Thor: Love and Thunder, Taika Waititi tarafından yönetilecek. Waititi ayrıca Marvel evreninin sevilen karakterlerinden biri olan Korg olarak tekrar karşımıza çıkacak. Filmin gösterim tarihinin ise 5 Kasım 2021 olduğunu hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
Christian Bale, Thor: Love and Thunder filminin kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir