Captain Tsubasa videosunda sahne sırası 'America Junior Youth' takımında

Ersin Kılıç 1.05.2020 - 10:45
Captain Tsubasa: Rise of New Champions için yayınlanan yeni videoda 'America Junior Youth' takımı oyuncularına ve özel vuruşlarına yer verilmiş.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyunundan yeni videolar ve karakter tanıtımları gelmeye devam ediyor. Yayınlanan animesi ile birlikte ülkemizde de çok popüler bir durumda olan manga ve anime serisinden uyarlanacak olan yapımın bu yeni videosunda 'America Junior Youth' takımı ve tabi ki ön plana çıkan oyuncularına yer verildiğini görüyoruz.

Captain Tsubasa videosunda sahne sırası 'German Junior Youth' takımında

Yayınlanan bu yeni videoya baktığımızda 'America Junior Youth' takımının forvet ve kaleci mevkilerinde yer alan iki oyuncusuna yer verildiğini görüyoruz. 9 numaralı forması ve yaptığı özel vuruş ile kalecileri zorlayacağa benzeyen Blake Martin dışında, kalede güven veren ve sergilediği akrobatik hareketler ile dikkat çeken Cheikh Azwan videoda kendilerine yer bulmuş. Yayınlanan bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

 

Captain Tsubasa: Rise of New Champions hakkında

Özellikle 90'lı yıllarda yayınlanan animesi ile ülkemizde de oldukça popüler olan ve bu popülerliğini her daim devam ettiren Captain Tsubasa, Rise of New Champions oyunu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için geliştirilen oyun, eski oyunlara nazaran bu sefer farklı bir sisteme sahip. Akıcı bir oynanışı hedefleyen yapımda, özellikle karakterlerin kendine has hareketleri ve şutlarının oyuna birebir aktarıldığını görüyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2020 12:45
Ne yazık ki , Amerika'nın gizli silahı Ryan Ortiz bu iki oyuncuyu da gölgesinde bırakacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Captain Tsubasa videosunda sahne sırası 'America Junior Youth' takımında
İlginizi Çekebilir