Call of Duty Warzone oyuncuları ilginç bir mesaj aldı

Alparslan Gürlek 9.08.2020 - 14:06
Call of Duty Warzone oyuncuları geçtiğimiz gün ilginç mesajlar ile irkildi. İngilizce ve peşinden Rusça gelen mesajlar ise ipuçları verebilir.

Geçtiğimiz gün bütün Call of Duty Warzone oyuncuları oyunlarını oynarken bazı mesajlarla karşılaştı. Bir oyunda değil de, eve gelen bir mektupta böyle mesajları okusaydık üçüncü cihan harbinin başladığını düşünebilirdik. Ancak Activision galiba Call of Duty 2020 ya da bilinen adıyla Call of Duty: Black Ops - Cold War ile ilgili bazı mesajlar vermeye çalışıyor gibi görünüyor.

Call of Duty Warzone oyuncularına "Tarihinizi bilin" mesajı

Call of Duty Warzone oyuncuları geçtiğimiz gün ilginç bir oyun "hatası" ile karşılaştı. Normal şekilde oyunlarını oynamaya devam eden oyuncuların ekranlarında bir anda "Tarihinizi bilin" yazısı belirdi. Devamında ise göz kırptığınız anda kaçırabileceğiniz hızda Rusça bir yazı göründü. Görünen Rusça yazının çevirisi "kendini tekrar etmeye mahkumdur" şeklindeydi.

Call of Duty Warzone oyuncuları ilginç bir mesaj aldı

Beliren cümleleri peş peşe getirdiğimizde bizim sıkça kullandığımız "Tarih tekerrürden ibarettir" kalıbına ulaşabiliyoruz. İyi güzel de, Call of Duty Warzone oyununda böyle bir mesajın ne işi var? Elbette tam yerinde ve zamanında beliren bir mesaj.

Call of Duty Warzone oyuncuları ilginç bir mesaj aldı

Biliyorsunuz iki gün önce yayınlanan bir haberimizde Activision'un, Call of Duty Warzone'u oyunculara yeni haberler ve duyurular yapmak için çok iyi bir platform olarak gördüğünü yazmıştık. Aynı zamanda Call of Duty 2020 (Call of Duty: Black Ops - Cold War) için bilgiler barındırdığını düşündüğümüz bir sandık da Activision'un basın kuruluşlarına gönderilmişti. İşin ilginç yanı ise sandıkların üzerinde "10 Ağustos tarihine kadar açmayın" yazıyor olmasıydı. Görünen o ki yarından itibaren yeni Call of Duty oyunuyla ilgili duyurular başlayacak ve sonunda oyunu yalnızca kendi ismiyle tarif edebileceğiz.

Call of Duty Warzone oynayan oyuncular için artık daha dikkatli ve uyanık olmak gerektiğini de ekleyelim. Zira Activision, CoD Warzone'u yalnızca bir oyun olarak değil, birden çok dalı olan Call of Duty ağacının gövdesi olarak düşünüyor. Bir oyundan ziyade bir topluluk merkezi olarak görülen Warzone oyuncuları, oyunlarını oynarken Activision'un yeni haberlerinden ve yeni oyunlarla ilgili gelişmelerden haberdar olabilecek. Kim bilir, belki dikkatli bir oyuncu olursanız bir gün Activision size "Bunu yarın sabaha kadar açmayın" yazan bir sandık bile gönderebilir.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2020 19:00
3.dünya savaşı çıksa şaşırmam her şey ayarlanmış cod mw2019 un başlangıcında çocukla kadının yanında canlı bombacı vardı 2 gün sonra işid lideri aynısını yapmak zorunda kaldı 2016 hava alanı saldırısı İstanbul’da tam tarihte gerçekleşti 2009 da nereden biliyorlardı önceden ayarlıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2020 18:02
08:33 senin gibi dar düşüncelileri inandırmak zorunda değilim bu oyunu yapanlar zaten savaşları çıkaran silah satıcıları senin kafayla olaya bakarsak (artık ne kullanıyorsan) adamlar müneccim taşş * yemişler hep tahminleri gününde zamanında tutuyor her şey tesadüf böyle bakış açısı saçma olasılıksız
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2020 08:33
Aynen önceden ayarlayıp cod yapımcılarına mesaj atıyorlar.Onlar tamam hemen ekliyoruz diyip oyunda kullanıyor hey allam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2020 11:29
sandıkta bomba göndermesin de işin şakası bir yana böyle bir mail gelmedi ırkçılık mı yapılıyor?
-----------------------------------------
Call of Duty Warzone'u oynayan oyuncuların hepsine gitti bu mesaj. Mail yok, ırkçılık belki. Hatırlarsınız "Remember, no Russian" bölümünü. Sandıkları da bugün açıyorlar bakalım neler çıkacak içinden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2020 09:59
Dün gece stadyumda plunder oynarken aniden bu mesaj bana çıktı.Bir an için bir error falan diye düşündüm ama harika bir pazarlama stratejisiymiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Warzone oyuncuları ilginç bir mesaj aldı
İlginizi Çekebilir