Call of Duty: Warzone Caldera kapanıyor

Berkcan Aktürk 23.06.2023 - 01:39
2020 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Warzone Caldera, 21 Eylül tarihinde oyuncuların erişimine kapanıyor. Activision bu kararın, gelecekteki Call of Duty içeriklerine odaklanmak amacıyla alındığını söyledi.

2020 yılında piyasaya sürülen orijinal Call of Duty: Warzone Caldera, 21 Eylül tarihinde oyuncuların erişimine kapanıyor. Activison Blizzard, tüm Caldera oynanışının, oyuncu ilerlemesinin, envanterlerin ve çevrimiçi hizmetlerin belirlenen tarihte sonra ereceğini söyledi.

Activision Blizzard yayınladığı bir blog yazısında, aldıkları bu kararın "mevcut Warzone free-to-play deneyimi de dahil olmak üzere, gelecekteki Call of Duty içeriklerine odaklanmak" amacıyla alındığını söyledi.

Call of Duty: Warzone Caldera 21 Eylül'de erişime kapanıyor

Call of Duty: Warzone Caldera

Warzone Caldera da dahil olmak üzere, Call of Duty serisinin ilk lansmanından bu yana inanılmaz Warzone deneyimleri yaşandı. Mevcut Warzone etkinliklerine hiç katılmayanlar için üç Battle Royale haritası, dereceli oyun, beş farklı çıkarma bölgesi içeren DMZ beta, BlackCell ve daha birçok yenilik ile gelecek olan Warzone güncellemesi bekleniyor.

Call of Duty: Warzone Caldera, daha önce Call of Duty: Vanguard'ı yansıtan içeriğe sahip ayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmüştü. Warzone 2'nin piyasaya sürülmesinden sonra çevrimdışı hale getirilen Warzone'un yerini alması amaçlanmıştı.

Call of Duty'nin bu yıl sonlarında, piyasaya çıktığında Modern Warfare'e geri dönmesi bekleniyor. Tabii henüz resmi bir açıklama olmadığının da altını çizmek gerek. sonuç olarak Warzone, heyecan verici deneyimlerle yoluna hız kesmeden devam ederken, Call of Duty: Warzone Caldera 21 Eylül'de oyunculara kapanacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone Caldera kapanıyor
İlginizi Çekebilir