Call of Duty: Warzone, 50 milyon oyuncu sayısını aştı

Ersin Kılıç 11.04.2020 - 12:26
Battle Royale türünde olan ve türe farklılık getiren Call of Duty: Warzone için açıklama yapıldı ve oyunun 50 milyon oyuncuya ulaştığı duyuruldu

Activision ve Infinity Ward imzasını taşıyan battle royale oyunu Call of Duty: Warzone için önemli bir eşik aşıldı ve oyunun 50 milyn oyuncu sayısını aştığı duyuruldu. Çıktığı günden itibaren oyuncu sayısını arttırmaya devam eden Call of Duty: Warzone, ilk dört günlük süreçte 15 milyon oyuncuya ulaşmıştı.

Call of Duty: Warzone, 50 milyon oyuncu sayısını aştı

PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinden ücretsiz olarak oynanabilen Call of Duty: Warzone'un bu ulaştığı oyuncu sayısı tüm platformları kapsıyor. PC'de Battle.net üzerinden Modern Warfare oyunu ile ulaşabildiğimiz Call of Duty: Warzone için son olarak banlanma haberleri de gelmiti. Activision yaptığı açıklama ile Battle Royale türündeki oyundan tam 50.000 kişinin banlandığını duyurmuştu. Banlanma sebebi ise tabi ki bu oyuncuların hileye başvurması gösterilmişti.

Sezon 3 ile birlikte yeni özelliklere de kavuşan Call of Duty: Warzone, bu güncelleme ile birlikte 4 kişilik ekip desteğine de kavuşmuş oldu. Oyun çıktığında ilk olarak 3 kişilik ekipler halinde haritaya atlıyorduk. Sonrasında tek ve dört kişilik oyun modu da oyuna eklenmiş oldu.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.04.2020 11:31
Oyun bir aşktır oynarsınız 2 sene sonra devam serisini istersiniz online ise hep aynı arazide birbirinle saçma sapan aynı mekanlarda gezinerek oyalamacı bir flörttür uzatmalı boş bir sevgidir tıpkı rakstarın halen çöp grafiklerle online olarak sizi tatmin etmesi gibi sen hikayeni yenile online değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.04.2020 16:32
Şu sunucularının sayısını da arttırsa iyi olur ya da kalitesini ne lazımsa yani. Güncelleme yapmak işkenceye dönüyor. 2-3 gb çıkarsa bile zor oluyor güncellemek ki adamlar 16 gb'a varan güncellemeler çıkartıyor. Dengesiz indirme hızları yüzünden güncelleme bitmek bilmiyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty: Warzone, 50 milyon oyuncu sayısını aştı
İlginizi Çekebilir