Call of Duty Black Ops: Cold War yakında tanıtılabilir

Mahmut Sever 26.05.2020 - 21:11
Okami13 isimli anonim bir Twitter kullanıcısının söylediğine göre Call of Duty Black Ops: Cold War çok yakın da tanıtılacak.

Her yıl piyasaya sürülerek adeta gelenek haline gelen Call of Duty serisi bu yıl da yeni oyunu ile karşımıza çıkacak. Serinin yeni çıkacak olan oyunu, Activision tarafından resmi bir şekilde doğrulandı ancak ismi paylaşılmadı. Resmi doğrulamadan sonra her yıl olduğu gibi bu yıl da söylentiler hız kazandı. Kimisi eski serilerden geleceğini söylerken, kimisi Modern Warfare 4'ün geleceğini söylüyor. Henüz yeni oyun ile ilgili ayrıntı yok ancak Activision Call of Duty Black Ops: Cold War oyununun detaylı ayrıntılarının paylaşılacağı tarihin çok uzak olmadığını belirtti.

Call of Duty Black Ops: Cold War yakında tanıtılabilir

Okami13 adlı bir Twitter kullanıcısı bu yılki yeni Call of Duty oyununun Black Ops serisinden geleceğini söyledi. Okami13, her yıl yeni Call of Duty oyunlarını Twitter üzerinden sızdırması ile tanınıyor. Anonim kullanıcının verdiği ayrıntılar ve sızıntılar neredeyse her yıl doğru bir şekilde gerçekleşiyor. Bu sebeple kullanıcının anonim bir Activision veya Treyarch çalışanı olduğu düşünülüyor.

Call of Duty Black Ops: Cold War yakında tanıtılabilir

Okami13'ün söylediğine göre bu yıl ki yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War olacak ve oyun soğuk savaş döneminin neredeyse tamamını orijinal bir şekilde aktaracak. Ayrıca Eurogamer, Okami13'ün attığı tweetlerin doğru olduğu ve çok yakında Cold War'a dair yeni bilgilerin geleceğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Modern Warfare ve Warzone moduna gelen güncelleme raporların arasında Warzone'da bulunan sığınak kısımlarına Black Ops Cold War'a ait yeni ip uçların eklendiği oyuncular tarafından fark edildi.

Infinity Ward ise bunu resmen doğruladı. Bu doğrulamadan sonra oyunun hayranları açması bir hayli zor olan sığınak kapılarını açabilmek için kolları sıvadı. Yapım hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Bu sebpele ne zaman, hangi platformlar için çıkacağı henüz belirsizliğini koruyor. Ancak önceki Call of Duty serisinin çıkış tarihlerine bakarsak genelde Ekim ve Kasım aylarında raflarda yer alıyor.

Buna göre Black Ops Cold War da aynı şekilde Ekim veya Kasım ayı içerisinde çıkabilir. Önümüzdeki günlerde resmi duyuru ve oyuna dair ayrıntılar paylaşılacaktır. Detaylar elimize ulaştıkça sizler ile paylaşacağız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 19:07
Hayatımda bu kadar saçma bir oyun ismi duymadım ya. Bir oyunun adı ya Call of Duty: Black Ops'tur, ya da Call of Duty: Cold War'dır. Şu oyun adı kelimenin tam manasıyla Black Ops markasını sağma merakı. Aynı anda hem CoD adından faydalanam, hem Black Ops adından faydalanam, hem yeni oyun yapam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.05.2020 02:47
Duyursunlar artık valla,çatladım meraktan
Kalan Karakter: 300 Gönder
Call of Duty Black Ops: Cold War yakında tanıtılabilir
İlginizi Çekebilir