Breaking Bad hayranlarına müjde

Özgür Deveci 27.06.2020 - 16:43
Breaking Bad dizisinin ikonik karakterlerinden Gustavo Fring'in ev sahipliğini yaptığı The Broken and The Bad isimli yeni bir belgesel serisi başlıyor.

Vince Gilligan tarafından tasarlanan Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinden tanıdığımız başarılı aktör Giancarlo Esposito, The Broken and The Bad isimli yeni bir belgesel serisi izleyicilerin karşısına çıkıyor.

The Broken and The Bad belgeseli Breaking Bad ve Better Better Call Saul dizilerinden popüler sahnelerini konu alacak ve bunları gerçek hayatta yaşanan benzer olaylarla karşılaştıracak. AMC tarafından yapılan açıklamaya göre belgeselin 9 Temmuz 2020 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor. Bu vesileyle, Better Call Saul'un beşinci sezonunun bir miktar bonus içeriğiyle bir günlük maratonu da olacak. Raporlara göre, belgesel Better Call Saul ve Breaking Bad dizilerinin en unutulmaz karakterleri, durumları ve temalarından esinlenecek.

Breaking Bad hayranlarına müjde

Breaking Bad hayranlarına müjde

Breaking Bad dizisinin ikonik karakterlerinden Gustavo Fring'in ev sahipliğini yaptığı The Broken and The Bad isimli yeni bir belgesel serisi başlıyor. Giancarlo Esposito, uyuşturucu satıcılarının ve operasyonlarının psikolojisini araştıran diziye ev sahipliği yapıyor. Belgeselin bir bölümü elektromanyetiğe aşırı duyarlılık sendromu yaşayanların hayatını sürdürebileceği bir ABD kasabasını konu alacak. Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinin ünlü oyuncusu Saul Goodman'ın kardeşi Chuck, bu rahatsızlığa sahip olduğunu iddia ediyordu.

Bu arada Breaking Bad'i izlemediyseniz, konusu şöyleydi. 50 yaşında lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White evini geçindirebilmek için bir oto yıkamacıda ek iş yapmaktadır. Mütevazi bir yaşam süren White'ın ucuz bir evi, ucuz bir arabası sıradan bir hayatı vardır. Bir gün ileri derecede akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Artık kalan ömrünün süresini tahmin etmektedir. Kalan ömrünü nasıl yaşayacağını düşünerek vakit kaybetmek yerine öldükten sonra karısının ve engelli oğlunun düzgün bir hayat yaşayabilmesi için bir çözüm yolu aramaya başlar. Tek kullanabileceği zekası ve kimya bilgisidir. Sokak aralarında uyuşturucu satan eski öğrencisi Jesse Pinkman'dan yardım ister. Walter White, kısa süre içinde inanılmaz bir değişim gösterecek ve olaylar hiç de planladığı gibi gitmeyecektir.

The Broken and The Bad belgeseli 9 Temmuz 2020 tarihinde AMC platformunda prömiyer yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Breaking Bad hayranlarına müjde
İlginizi Çekebilir