Brawlhalla, 6 Ağustos'ta mobil platformlara geliyor

Ersin Kılıç 13.07.2020 - 10:41
Oyunun mobil platform için çıkmasından sonra Mobil oyuncular oyunun çıkışından itibaren platformlar arası oynayabilecekler.

Ubisoft yaptığı açıklama ile dövüş oyunu Brawlhalla'nın mobil platformlara geleceğini duyurdu. UbiForward etkinliğinde gelen bu duyuru ile birlikte oyunun tüm versiyonlarında geçerli olan cross-play özelliğinin mobil platformları kapsayacağı da açıklandı. Yapılan resmi açıklama ve detaylar şu şekilde;

Brawlhalla, iOS ve Android platformları için geliyor

Ubisoft Forward dijital konferansı sırasında Ubisoft, Brawlhalla’nın 6 Ağustos’ta mobil platformlara geleceğini duyurdu. Tüm oyuncular için, bu muhteşem oynaması ücretsiz platform dövüş oyunu iPhone için App Store ve Android cihazlar için Google Play’e gelecek. Oyuncular şimdi buradan ön kayıt yapabilirler ve sınırlı bir süre için oyun çıkışında ücretsiz bir görünüm edinebilirler.

En yeni Efsane Jaeyun veya Rayman gibi artacak olan 50 benzersiz Legend (Efsane) arasından seçim yaparak, oyuncular tek oyunculu ve koop modlarının yanı sıra çevrim içi ve yerel yarışmalara katılabilir. Bu Efsanelere ek olarak, oyuncular Cartoon Network Adventure Time’dan Finn ve Jake ile Cartoon Network Ben 10’den Elmas Kafa, Dört Kol ve Ateş Topu gibi uzaylıları da Epic Crossovers (Dünyaların Birleşimi) olarak oynayabilirler.

Brawlhalla şu anda Nintendo Switch sistemi, PlayStation 4, Xbox One X’in de dahil olduğu Xbox One cihazları ve Windows PC'de 40 milyondan fazla oyuncu için platformlar arası oynamayı desteklemektedir. Mobil oyuncular oyunun çıkışından itibaren platformlar arası oynamaya katılabilecekler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Brawlhalla, 6 Ağustos'ta mobil platformlara geliyor
İlginizi Çekebilir