BlizzCon 2015: WoW Legion Panel Özeti

Can Arabacı 7.11.2015 - 01:26
World of Warcraft'ı yeni ek pakette neler bekliyor?
GamesCom'da duyurusu yapılan yeni World of Warcraft ek paketi Legion hakkında asıl bilgileri nihayet BlizzCon'da aldık. Az önce biten panelde neler konuşuldu madde madde özetini geçelim dedik:

-Legion sinematiği doğrudan oyunun açılış hikâyesine bağlanacak. Broken Shore'da 20 Alliance ve 20 Horde aynı senaryoya giriş yapıp birbirimize yardım ederek Sargeras'ın Mezarı'na ulaşmaya çalışacağız.

BlizzCon 2015: WoW Legion Panel Özeti
-Demon Hunter hikâyesi The Burning Crusade zamanı başlayacak ve ilk kısmı Mardun adındaki bir iblis gezegeninde geçecek. Bu dünya aynı zaman Demon Hunter'ların giriş bölgesi olacak ve iblis avlayıp, avladığımız iblislerden yeni özellikler öğreneceğiz. Hikâyenin bu kısmı bittikten sonra Maiev Shadowsong tarafından yakalanarak hapishaneye atılacağız. İkinci kısım hapishaneden kaçışımızla başlayacak. Kurtulduktan sonra Alliance veya Horde'a katılıp Class Order Hall'umuzu Mardun'da kuracağız.

-Oyundaki bölgeler artık belli bir sırayla gitmek yerine sizin seviyenize göre kendini ayarlayacak. Böylece farklı seviyelerdeyken arkadaşlarınızla birlikte oynamak isterseniz eskisine göre daha çok daha rahat bir şekilde oynayabileceksiniz. Maksimum seviye bölgesi Suramar olacak.

-Blizzard nihayet günlük görev sistemini çözmeyi başarmış. Guild Wars 2'deki rastgele etkinlik sistemini Diablo III'ün Bounty'leriyle birleştirmişler. Böylece çok daha esnek ve eğlenceli bir günlük görev sistemi ortaya çıkmış. En azından ilk bakışta öyle gözüküyor.

BlizzCon 2015: WoW Legion Panel Özeti
-Toplamda 10 tane dungeon olacak. Bunlardan 5 tanesi seviye atlarken, 5 tanesi de maksimum seviyede açık olacak. Başlangıçtaki raid sayısı 2 olacak. Raid'e alternatif olarak yine Diablo'daki Greater Rift sistemine benzeyen süre sınırlı Challenge Dungeonlar gelecek. Bir üst sınır olmadan her seviyede daha da zorlaşan dungeonları ne kadar hızlı temizlediğinize göre loot kazanacaksınız. Ve yeterince iyi yapabilirseniz raid kalitesinde eşyalar bile düşürebileceksiniz.

World of Warcraft: Legion - World and Content panelinden derlediklerimiz bu şekilde. BlizzCon tüm hızıyla devam ederken kalan panellerden edindiğimiz bilgileri de sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2015 01:58
Bir sorum olacak; "kinci kısım hapishaneden kaçışımızla başlayacak. Kurtulduktan sonra Alliance veya Horde'a katılıp Class Order Hall'umuzu Mardun'da kuracağız. " Bu cümlenin anlamı Night Elf Demon Hunter açmam durumunda Horde seçebileceğim anlamına mı geliyor ? Pek zannetmiyorum!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2015 02:11
eski heyecanı kalmadı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2015 18:33
senelerdir wow oyuncusuyum yanlış anlaşılmak istemem ama artık işin; masada kalan hastayı adrenalin ile tekrar kalbini çalıştırmayı denemek misali sonuç vermekle vermemek arası gidilip gelindiği noktada Blizzard ve sanırım sonu geliyor wow'un oyuncu sayısı aktif olan 5.5 milyona düşmüş vaziyette
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2015 09:57
Aktardıklarınız vasat olmuş. Zira pvp hakkında tek kelime bile yok.
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2015 12:28
Zaten pvp hakkında bilgi vermediler.
Monthius
Monthius 7.11.2015 11:54
Bizle alakalı bir durum değil. Panelde PVP'den bahsedilmedi. Ancak bugün de devam eden paneller var yine, muhtemelen orada bahsedeceklerdir. Bahsedildiği zaman biz yine onun da özetini yapacağız zaten.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2015 11:14
Tırt
Kalan Karakter: 300 Gönder
BlizzCon 2015: WoW Legion Panel Özeti
İlginizi Çekebilir