Black Widow davası Russo kardeşlere mâl olabilir

Murathan Özlü 6.09.2021 - 02:42
Marvel Sinematik Evreni yönetmenleri Russo kardeşler, Black Widow davası ve Scarlett Johansson'un uğradığı haksızlık sebebiyle Disney ile yolları ayırabilir.

Russo kardeşlerin, Black Widow davası sebebiyle Marvel Sinematik Evrenin'de başka bir film çekmeye sıcak bakmadıkları, hatta Disney ile iplerin neredeyse kopma noktasına geldiği iddia ediliyor.

Anthony Russo ve Joseph Russo'nun, MCU şemsiyesi altında başka bir film çekmeleri halinde filmin nasıl yayınlanacağına dair ciddi şüphe duydukları ifade ediliyor. Black Widow'un, sinemalarda yayınlandığı gün Disney+ Premiere'de de yayınlanması sonucu Black Widow davası açılmıştı.

Russo kardeşleri kopma noktasına getiren Black Widow davası neden açılmıştı

Scarlett Johansson'un Marvel Evrenindeki son filmi olan Black Widow aynı gün Disney+da da yayınlanmış,  Johansson filmden kazanacağı ek gelirin ciddi bir sekteye uğraması sonucunda Disney+'ya dava açmıştı. Russo kardeşlerin, hem Johansson'un uğradığı muamele hem de ödeme konusundaki belirsizlik sebebiyle  Disney ile olan pazarlıklarının durma noktasında olduğu iddia ediliyor.

Black Widow davası

Russo kardeşlerin bu olay sonrasında, bundan sonra Marvel evreninde geçecek bir film çekmeleri halinde filmin nerede ve nasıl yayınlanacağına ve ödemelerin nasıl olacağına dair ciddi şüphe duydukları iddia edildi. Russo kardeşlerin MCU'ya dönmeleri halinde Secret Wars'u konu alan bir film çekmeye hevesli oldukları, Disney ile pazarlıkların da bu film üzerinden döndüğü iddia ediliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 16:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 21:29
herşeyin bir yükseliş, duraklama ve gerileme dönemi var. marvel da duraklamaya girmiş anlaşılan. arkadaş rahat mı batıyor, güzel bir seri yakalamışsınız devam ettirin işte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.09.2021 20:22
Bence gidip inat edip DC calismalilar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.09.2021 23:39
Scarlettçiğimi üzmeyin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Widow davası Russo kardeşlere mâl olabilir
İlginizi Çekebilir