Call of Duty: Black Ops 6 Zombies Terminus Sinematik Fragmanı

Tunay Şahin 6.08.2024 - 23:58
Call of Duty: Black Ops 6 Zombies Terminus sinematik fragmanı ve detayları. Yeni karakterler, Dark Aether hikayesi ve oynanış özellikleri.

Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ve Raven Software, Call of Duty: Black Ops 6 için Dark Aether hikayesini devam ettiren ve yeni karakter Maya Aguinaldo ile birlikte Terminus ekibini tanıtan iki "Zombies" lansman haritasından birinin arkasındaki hikayeyi tanıtan yeni bir fragman ve bilgi yayınladı.

Call of Duty: Black Ops 6 Zombies: Dark Aether Hikayesi

Call of Duty: Black Ops Soğuk Savaş zaman çizelgesinde, dünyanın dört bir yanındaki ölümsüz salgınlarla iki yıl mücadele eden CIA liderliğindeki Requiem ekibi, nihayet kalan son boyutsal portalı kapatmayı başardı ve sakinlerini Dark Aether olarak bilinen kabus dolu cehennem ortamına geri gönderdi. Ancak, ekibin başarısı ağır bir bedelle sonuçlandı. Ajan Samantha Maxis, bu sapkın boyutu içeriden mühürlemek için kendini feda etti. Daha da kötüsü, Requiem'in kıdemli personeli, Proje Direktörü Edward Richtofen'in emriyle belirsiz bir şekilde tutuklandı.

Call of Duty: Black Ops 6 Zombies, Dark Aether hikayesini devam ettirerek Richtofen'in motivasyonlarını ve hedeflerini daha derinlemesine incelerken kilit karakterlerin kaderlerini keşfediyor. Yıllar boyunca, eski Requiem personeli - Grigori Weaver, Mackenzie "Mac" Carver, Elizabeth Grey, Oskar Strauss ve Stoney Maddox (Raptor One) - Filipin Denizi'nde bulunan gizemli bir garnizon olan Terminus'ta hapsedildi.

Bu karakterler, beş yılı aşkın süre boyunca hapis yaşamının ardından önemli zihinsel ve fiziksel değişimler geçirmiştir. Grigori Weaver, sürekli değişen savaş doğasına yabancı değil. Ekibin komutanı olarak algılanan "başarısızlığı" nedeniyle hissettiği suçluluk duygusuna rağmen, eski Direktörünün ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Elizabeth Grey, Karanlık Eter tehdidinin gerçeklerine karşı kör olan uysal bir bilim insanıydı. Ancak, hapsedilmesinin adaletsizliği, daha sert bir tarafını ortaya çıkardı. Carver'ın akıl hocalığı sayesinde geçirdiği dönüşüm onu her türlü tehdide karşı koyabilecek hale getirdi.

Carver, orduya olan inancını kaybetmiş olsa da, arkadaşlarına ve meslektaşlarına bağlılığı artmıştır. Strauss ise hapsedilmenin yükü altında meslektaşlarına derinden bağımlı hale gelmiştir.

Genç Filipinli kaçakçı Maya Aguinaldo'nun adaya gelmesiyle olaylar patlayıcı bir hal alır. Dr. William Peck de ona eşlik etmektedir. Aguinaldo ve Peck, kahramanlarımızı serbest bırakmak için orada olsalar da, gelişleri Terminus Adası'nın başka bir salgının merkez üssü haline gelmesiyle aynı zamana denk gelir.

Terminus'taki kaosun Karanlık Aether'den gelen tek saldırı olmadığı kısa sürede anlaşılır. Batı Virjinya kasabası Liberty Falls da kendi zombi saldırısıyla karşı karşıyadır. İçinde bulundukları vahim koşullar, savaşta sertleşmiş kahramanlardan oluşan bu farklı grubun hayatta kalmak için birlikte savaşmaktan başka çaresi olmadığını göstermektedir.

Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2024 00:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Black Ops 6 Zombies Terminus Sinematik Fragmanı
İlginizi Çekebilir