Batman: A Telltale Games Series'in ilk bölümü iOS'da ücretsiz oldu

Hakan Hervenik 6.09.2017 - 14:50
Eğer bir iOS cihazına sahipseniz, ilk bölüme ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

Geçtiğimiz ay, Batman: The Enemy Within'in ilk bölümü yayınlandı ve bu sayede Batman'in Telltale macerasının ikinci sezonu başlamış oldu. DC ve Telltale ortaklığından doğan oyunun yayıncılığını üstlenen Warner Bros. ise bugün yaptığı açıklamada serinin ilk sezonu olan Batman: A Telltale Games Series'in il bölümünün iOS cihazlarında ücretsiz olduğunu belirtti.

Realm of Shadows isimli ilk bölümde, Bruce Wayne babası Thomas Wayne'nin güçlü bir suçlu olduğu öğrenir ve bu da kişisel olarak bir kriz yaşamasına sebep olur. ( Sonuçta Batman karakterinin doğuşu, anne ve babasının ölümü sonrasında oluyor.) Bu güzel haber üzerine aynı zamanda stüdyo, oyunun performansının geliştirildiğini ve çok daha iyi tekniksel geliştirmeler yapıldığını belirti. Bu sayede oyun cihazlarda daha akıcı bir şekilde çalışabilecek.

Batman: The Telltale Series, tüm sezonu ile birlikte PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xobox 360, PC, Android ve iOS cihazlarında mevcut. Oyun aynı zamanda Nintendo Switch için de duyuruldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Batman: A Telltale Games Series'in ilk bölümü iOS'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir