Jump Force'tan Goku, Vegeta ve Frieza'nın olduğu bir video geldi

Korhan ONUK 13.11.2018 - 15:05
Goku, Vegeta ve Frieza'nın son dönüşümlerini görme şansına erişiyoruz.

Bandai Namco, birçok anime karakterini bir araya getirecek olan Jump Force adlı oyunu için yeni bir oynanış videosu yayımladı. Yayımlanan videoda, Dragon Ball serisinin ünlü karakterleri Goku, Vegeta ve Frieza yer alıyor. 

Yayımlanan videoda üç karakterin en son dönüşümleri yer alıyor.

Jump Force için yayımlanan son oynanış videosunda, Goku, Vegeta ve Frieza'nın dövüş yeteneklerini görüyoruz. Burada dikkat çekici nokta ise, Goku ve Vegeta'nın Super Saiyan Blue adı verilen en son dönüşümleri. Güçleri artan, saçları maviye dönen karakterlerimiz ortalığı yakıp yıkıyor. Tabii ki Frieza da bunun altında kalmıyor. Kendisinin Golden Frieza adlı bir dönüşümü de videoda kendine yer buluyor. 

Toplam 10 farklı anime serilerinin karakterlerinin yer alacağı Jump Force için toplamda 24 karakter onaylanmış durumda. Onaylanan karakterler şu şekilde: Dragon Ball'dan Goku, Vegeta ve Frieza, One Piece'ten Luffy, Zoro, Sanji, Blackbeard ve Sabo, Naruto'dan Naruto ve Sasuke, Bleach'ten Ichigo, Aizen, Rukia, Yu-Gi-Oh!'tan Yugi, Saint Seiya'dan Seiya, Shiryu, Hunter x Hunter'dan Gon, Killua, Hisoka ve Kurapika, YuYu Hakusho'dan Yusuke ve Toguro, City Hunter'dan Ryo, Fist of the North Star'dan Kenshiro.

Jump Force, 15 Şubat 2019 tarihinde çıkış yapacak. Çıkış yapmadan yukarıdaki karakterlere yenilerinin de ekleneceği söylenenler arasında yer alıyor. Sizler Jump Force'da hangi karakterleri görmeyi istersiniz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.11.2018 14:22
Saitama olmalı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bandai Namco, Jump Force için bir oynanış videosu daha yayımladı
İlginizi Çekebilir