Avengers yönetmenleri Syfy için bir çizgi roman uyarlıyorlar

Nagihan Selin İnce 23.04.2018 - 20:56
Deadly Class uyarlamasında yönetmen koltuğunda oturuyorlar

Syfy çizgi roman uyarlamalarına devam edecek gibi duruyor. Şu anda, kanal, DC Comics'in Kripton'una  ve Grant Morrison’un grafik romanı Happy’in televizyon uyarlamasına ev sahipliği yapıyorken  yeni bir grafik romanı uyarlamaya hazırlanıyor ve bunun için de herkesin çok iyi tanıdığı isimlerle anlaştı: Avengers yönetmenleri Joe ve Anthony Russo.

Russo Kardeşler Syfy için Deadly Class çizgi romanını uyarlayacaklar

Avengers: Infinity War filminin yönetmen koltuğunda oturan Joe ve Anthony Russo imzası taşıyacak olan dizi, Rick Remender ve Wes Craig'in grafik romanından uyarlanacak. 1980lerde geçecek olan dizide evsiz bir çocuğun dönemin en suçlu, en karanlık ailelerinin çocuklarının gönderildiği bir okulda kendi doğrularından vazgeçmeden yaşam mücadelesi vermesini izleyeceğiz.

Kadroda da heyecan verici isimlerden oluşuyor.  Benedict Wong (Avengers: Sonsuzluk Savaşı), Benjamin Wadsworth (Teen Wolf) ve Lana Candor (X-Men: Apocalypse) dizide karşımıza çıkacak isimlerden bazıları. Russo Kardeşlere yönetici yapımcı olarak Rick Remender, Miles Orion Feldsott (Bionic Woman), Mike Larocca (Spy), Adam Targum (Banshee), ve Lee Toland Krieger (The Age of Adaline) eşlik ediyor. Kriger aynı zamanda dizinin pilot bölümünde yönetmen koltuğunda da oturdu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers yönetmenleri Syfy için bir çizgi roman uyarlıyorlar
İlginizi Çekebilir